Opis

ResolucijaUHD
Pametni OSWebOS 5
BarvaSrebrna
Velikost zaslona55
informacije o tesli

1,07 MILIJARDE BARV

QLED je povsem druga raven – in ko ga enkrat poskusite, se ne boste nikoli več želeli vrniti. Pripravite se, da vas preseneti tehnologija Quantum Dot, ki prinaša več kot milijardo barvnih odtenkov v vaš dom vsakič, ko vklopite televizor! Vse kar morate storiti je, da se usedete in uživate v najsvetlejši Teslini TV sliki doslej, odličnem kontrastu in živih barvah. Potopite se v splošno odlično izkušnjo gledanja, kakovost in osupljiv barvni izraz ter si oglejte vsako podrobnost tako, kot je mišljeno, da jo vidite: popolno.

informacije o tesli

DOBRODOŠLI V WEBOS

webOS je inteligentni TV operacijski sistem, ustvarjen za zagotavljanje odlične avdio-vizualne izkušnje, hkrati pa podpira sisteme televizijskega oddajanja na svetovnem trgu. Podpira Dolby audio, HDR, HLG, pa tudi najboljše svetovne aplikacije za vsebino: Netflix, YouTube, Prime video itd.

NAJ IGRA GLASBA

Naš novi avdio ojačevalnik razreda D in zmogljivi zvočniki BOX bodo vašo dnevno sobo spremenili v pravo plesišče! Ta televizor vas bo navdušil z neverjetnim zvokom, aplikacija za predvajanje glasbe pa povzdigne izkušnjo poslušanja najljubših melodij na povsem drugo raven. Omogoča predvajanje glasbe tudi, ko je TV zaslon izklopljen.

informacije o tesli

ČAROBNI DALJINSKI UPRAVLJALNIK

Čarobni daljinski upravljalnik uporabite skoraj kot računalniško miško: to je univerzalna naprava, ki bo nadomestila dva ali več daljincev, ki jih imate, in nikoli ne veste, katerega bi morali uporabiti. Povečate lahko pomembne podrobnosti, se pomikate ali premikate, uporabljate vroče tipke ali gumbe za hitri dostop – preprosto nastavite tako, da samodejno odprete določene aplikacije.

AI SISTEM ZA PREPOZNAVANJE GLASU

Vgrajeni sistem za prepoznavanje glasu ThinQ AI podpira več kot 13 različnih jezikov. Od možnosti iskanja do funkcij menija lahko upravljate televizor, iščete kakršne koli informacije, predvajate glasbo ali brskate po filmih in TV-oddajah samo tako, da govorite v čarobni daljinski upravljalnik!

informacije o tesli

POVEZLJIVOST JE POMEMBNA

Povežite televizor z računalnikom ali telefonom brezžično (Miracast, DLNA), da brskate po dokumentih in slikah na velikem zaslonu ter upravljate napravo z daljinskim upravljalnikom televizorja. Na sporedu je pomembna tekma, a otroci spijo? Izbirajte med dvema priročnima možnostma: 1) uporabite slušalke Bluetooth ali 2) uporabite aplikacijo ThinQ za upravljanje televizorja, prenos zvoka v slušalke pametnega telefona in povečanje glasnosti!

PREPROSTOST IN RAVNOVESJE

Operacijski sistem tega televizorja je zgrajen tako, da združuje uživanje tradicionalne televizije v živo s sodobno, razširjeno spletno vsebino, kar zagotavlja neverjetno ravnovesje med oddajami v živo in programi na zahtevo. Z uporabo domače nadzorne plošče lahko preprosto upravljate vse vhode, nastavitve in povezane naprave.

informacije o tesli

NEOMEJENE MOŽNOSTI

Večopravilnost? S tem televizorjem Tesla ni problem – zaslon je enostavno razdeliti, tako da lahko gledate televizijo (ali igrate video igre prek konzole/računalnika, povezanega s HDMI) in hkrati brskate po internetu! Preprosto ustvarite bližnjice, premikajte aplikacije in dostopajte do vseh nastavitev ter spreminjajte velikost, črke ali sam položaj podnapisov.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Resolucija
UHD
Pametni OS
WebOS 5
Barva
Srebrna
Velikost zaslona
55
Serija
K925
Model
Q55K925BUS
Tuner
DVB-T/T2/C/S/S2
Kontrast
1100:1
Vidni kot
178°/178°
Zvočna moč
2X10W škatlasti zvočniki
HDMI
3
USB
2
HDR10
da

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://tesla.info/wp-content/uploads/2022/04/Tesla-TV-Q55K925SUS-specifications-ENG-1.pdf

Dodatne informacije

Proizvajalec

Tesla

Velikost ekrana

55