Opis

Zaprta različica legendarnih referenčnih slušalk Edition 15 za intenzivno in nemoteno glasbeno uživanje.
Revolucionarni gonilnik GTC, ki ga je razvil ULTRASONE s patentirano tehnologijo S-Logic EX® za posebej prostorski vtis zvoka.

 

Ohišje iz masivnega češnjevega lesa z vgraviranimi aluminijastimi emblemi, blazinicami za glavo in ušesi iz ekskluzivnega ovčjega usnja in trakom za glavo iz masivnega aluminija.
Zmanjšano sevanje v skladu s specifikacijami ULE (ultra nizke emisije).
Omejeno na 999 kosov.

GTC tehnologija gonilnikov
Edition 15 Veritas odlikuje inovacija v tehnologiji voznikov: predstavlja popolnoma novo tehnologijo zlate zmesi titana (GTC). Voznik združuje zlato folijsko membrano in titanovo kupolo za izjemne zvočne zmogljivosti. Ne glede na to, ali poslušate svoj najljubši seznam predvajanja v dnevni sobi, mobilni napravi ali profesionalno obvladujete glasbo v vrhunskem studiu, bo Edition 15 Veritas reproduciral celoten spekter zvoka izjemno podrobno in z izjemno preglednostjo. Edition 15 Veritas ima tudi LEMO priključke in štirižilni kabel, tako da so popolnoma pripravljeni na simetrično delovanje.

Zaprte slušalke s S-LogicEX®
Edition 15 Veritas ima patentirano tehnologijo S-LogicEX®. Zaradi načina namestitve gonilnikov v ušesnih čašah je izkušnja poslušanja neverjetno naravna in je bolj podobna poslušanju glasbe na visokokakovostnih zvočnikih. Signali se lahko natančno nahajajo v stereo panorami in v tridimenzionalnih nizkih tonih, kar ustvarja izjemno pristno prostorskost. Zahvaljujoč tehnologiji S-LogicEX® Edition 15 Veritas doseže enako zaznano glasnost z bistveno nižjim zvočnim tlakom, kar omogoča daljša obdobja poslušanja brez utrujenosti. Edition 15 ima patentirano tehnologijo ULE (ultra nizke emisije), ki ščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki nastane pri uporabi slušalk.

Edinstveni materiali
Edition 15 Veritas je resnično poseben komplet slušalk in ta ekskluzivnost se odraža v uporabljenih materialih. Ušesne skodelice so narejene iz lesa ameriške češnje, materiala, ki se uporablja tudi pri izdelavi instrumentov. Edition 15 Veritas je s svojimi lastnostmi, od visokokakovostnih blazin z izvrstno izdelanim usnjem Merino do aluminijastih prevlek in magnetno pritrjenimi usnjenimi blazinami Merino, vrhunski mojstrski tečaj sodobnih slušalk.

TehnologijaTehnologija S-LogicEX®
MU-Metall-AbschirmungULE tehnologija
Prinzipdinamično / zaprto
SPL96 dB
MagnetNdFeB
Treiberpozlačeni gonilnik iz titanove spojine (GTC)
Frequenzgang5 Hz – 48000 Hz
Impedanz40 Ohm
Ohrpolster
Kabelsnemljiv cca. 1,2 m premium kabel, 4-žilni z LEMO-push-pull-priključkom na slušalke ;, snemljiv približno 3 m premium kabel, 4-žilni z LEMO-push-pull-priključkom na slušalke; pozlačeni 3,5-milimetrski vtič, snemljiv približno 4 m kabel s 6,3 mm vtičem Neutrik
Gewicht (ohne Kabel)320 g
Adapterpozlačen 3,5 mm vtič
TransportboxŠkatla iz pravega usnja
Garancija24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://ultrasone.com/product/ultrasone-edition-15-veritas/?lang=en