Opis

Zvok***
Sistem:kos
Tip:samostoječi
Namen:Hi-Fi/stereo
Dizajn:3 sistemski
Frekvečni razpon:48 Hz – 22 kHz
Impedanca:8 Ohm
***
Izhodna Moč***
Hi-Fi/Prednji zvočnik:150 W
Hi-Fi/Prostorski zvočnik:/
Center zvočnik:/
Subwoofer/
Zvočni Sistem:/
Dolby Digital:/
DTS:/
THX:/
Ostalo:/
/
Funkcije:/
Internetni Radio:/
Amazon Alexa:/
Google Assistant:/
AirPlay:/
Deezer:/
/
Konektorji/
Komponentni (RCA):/
Kompozitni (CVBS):/
USB:/
Dlna:/
Bluetooth:/
Wi-Fi:/
Audio Vhod:/
Audio Izhod:/
Digitalni:/
Slušalke:/
***
Dimenzije***
Hi-Fi/Prednji zvočnik:875 x 210 x 285 mm
Hi-Fi/Prostorski zvočnik:/
Center zvočnik:/
Subwoofer:/
***
Teža***
Hi-Fi/Prednji zvočnik:22.8 kg
Hi-Fi/Prostorski zvočnik:/
Center zvočnik:/
Subwoofer:/
***
Splošni podatki***
Poraba:/
Barva:črna
Garancija:24 mesecev

Cena velja za kos

Dobavljiv v črni, beli in rjavi barvi

WHARFEDALE EVO 4 SERIJA

WHARFEDALE Evo 4 zvočniki predstavljajo novi standard v Hi- Fi. Po konceptu najbolj prodajane serije Evo, ki je prišla pred njo, Evo 4 predstavlja razvoj ugodnega zvoka visoke ločljivosti. Evo 4 bolj kot le novo izdajo združuje koncept Evo s tehnologijo izklopa iz nove ?agship WHARFEDALE ELYSIAN serije  in tako kot ELYSIAN, tudi Evo 4 v tem cenovnem razredu potisne meje tehnologije in zmogljivosti zvočnikov. Od zasnove kabine do materialov, uporabljenih v svoji izraziti zasnovi Evo 4 stoji nad konkurenco. Ne glede na model bo Evo 4 presegel vsa pričakovanja.

AMT pretvornik
Serija WHARFEDALE Evo 4 uporablja posebej zasnovan pretvornik AMT (Air Motion Transformer) za svilnato gladko visokofrekvenčno reprodukcijo. AMT po svoji zasnovi omogoča premikanje večje količine zraka med delovanjem kot pri običajnem mehkem visokotonskem zvočniku. To delovanje pod visokim tlakom, ki ga spodbujajo načela AMT zasnove, ima izboljšano reprodukcijo visokotlačnega VF z nižjimi lastnostmi izkrivljanja kot običajni visokotonski. To se kaže v osupljivi in ??čisti jasnosti glasbenega delovanja vseh zvočnikov serije Evo 4.

Natančnost
Zgibni in natančni bas izpopolnjujejo dvosmerni tkani kevlar stožci – material, ki se samodejno duši, da zmanjša in porazdeli resonanco na skoraj zanemarljive ravni. Poleg tega fiksni profilirani fazni vtič zagotavlja gladko zvočno odmikanje, kar še dodatno pomaga pri integraciji z AMT HF enoto in gonilniki srednjega razreda, ki jih najdemo v Evo 4.2 navzgor.

Natančna nastavljivost
V skladu z brezkompromisnim potekom dela in standardom zvočnikov WHARFEDALE stotine ur poslušanja in po meri izdelana tehnologija računalniške optimizacije WHARFEDALE omogoča natančno nastavitev križanja, izpopolni kombinacijo izbire gonilnikov za vrhunsko zmogljivost.

Vsestranska uporaba
Serija Evo 4 je izpopolnjena tako, da prija tako avdiofilu kot ljubiteljem domačega kina. Ponuja vrhunske zmogljivosti v tesnih prostorih, s kompaktnim Evo 4.1 in enako kompaktnim, toda tri sistemskim Evo 4.3, ki dodatno poveča možnosti podaljševanja nizkih tonov in glasnosti. v 3-smeri 4.2 ali 4.4. 4C ponuja večjo jasnost dialoga v aplikacijah za domači kino, medtem ko Prostorski zvočnik Evo 4.S uporabnika potopi v pristno gledališko izkušnjo.

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.wharfedale.co.uk/evo4-3/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Wharfedale