Opis

Wharfedale zvok za vaš televizor
Kdo je boljši od strokovnjakov zvočnikov, Wharfedale, da oživi zvok vašega televizorja. Stereo zvočniki, nameščeni na obeh koncih zvočne plošče, dajejo življenski in prostorni zvok. Z  vgrajenim 2 x 30 W ojačevalnikom je Vista 200S močnejši od večine televizorjev in prostor napolni z zmogljivim zvokom.

Zmogljiv bas iz brezžičnega subwooferja
Za popolno filmsko doživetje, ki ga želite občutiti, in to je točno to, kar prinaša Vista 200S. Z uporabo namenskega nizkotonskega zvočnika se vaša najljubša filmska glasba raznese v življenje na način, ki ga običajni zvočniki ne morejo. Za sobo prijazen slog uporablja subwoofer brezžično povezavo in je dovolj tanek, da zdrsne ob pohištvo.

Popolni zvok – karkoli gledate
Da bi natančno prilagodili zvok, Vista 200S koristi tudi izravnalni program s tremi programi. Izberite idealno ravnotežje med »Film«, »Glasba« in »Novice«. Če se trudite jasno slišati glasove, je nastavitev »Novice« idealna za poudarjanje dialoga.

Bluetooth Povezava
Z vgrajenim Bluetooth sprejemnikom je Vista 200S idealno opremljen za pretakanje glasbe iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali druge naprave. Napravo preprosto seznanite in pretaknite svojo shranjeno ali pretočno glasbo prek povezave Bluetooth. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth, Wharfedale ne izboljša samo zvoka vašega televizorja, ampak tudi vašo glasbo.

Popolnoma povezan – vključno s HDMI-jem
Ko gre za povezovanje kablov, je Vista 200S pripravljen na vse morebitne dogodke. Z izbiro HDMI, koaksialnih ali optičnih digitalnih vhodov se ta tanka zvočna vrstica poveže s katero koli digitalno televizijo. Analogni 3,5 mm vhod pomeni tudi, da se bo povezal tudi s številnimi starejšimi televizorji.

Glasnost lahko nadzirate z daljinskim upravljalnikom televizorja
Povežite prek kabla HDMI na televizor s pritožbami za HDMI-CEC, daljinski upravljalnik televizorja pa bo upravljal glasnost zvočne kartice. To pomeni, da večino časa uporabljate samo daljinski upravljalnik televizorja za popolno funkcionalnost. Med nastavljanjem in preklapljanjem načina je Wharfedale Vista opremljen tudi z lastnim kompaktnim daljinskim upravljalnikom.

Možnost montaže na steno
Na višini samo 62 mm je Vista 200S lepo pod večino televizorjev. Če pa je vaš televizor nameščen na steno, potem je dodatna oprema za montažo na steno olajšala namestitev tega zvočnika tik pod njo.

Glavne značilnosti
Moč RMS
60 W RMS Soundbar
60 W RMS Subwoofer

Frekvenčni razpon
40Hz – 20kHz

Dimenzije
62 x 900 x 92 Soundbar
409 x 120 x 300 Subwoofer

IR kontrola
Input / Volume / Sub / EQ

Povezlivost
Bluetooth , Optični  vhod  , Koaksialni.

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: http://www.wharfedale.co.uk/vista-200s/