Opis

Kuhinjski robot WMF Profi Plus se ponaša s preudarnim dizajnom preprostih oblik. Pomembni funkcionalni deli robota so iz briljantnega Cromargan® jekla, tako jih boste še lažje opazili. Kuhinjski robot je zaradi svoje teže izjemno stabilen na pultu, ima pa tudi kabel, ki ga lahko preprosto navijete v notranjost naprave.

S pomočjo robota WMF Profi Plus pripravite testo za torto, kruh ali pico. Testo bo vedno dobro narejeno, saj je kuhinjski robot pravi specialist za pripravo testa in je opremljen s primernimi sistemi za pripravo testa. Sistem za moč se ponaša s 1000 W in 1,4 HP. Sistem za gnetenje testa s planetarnim sistemom mešanja poskrbi za temeljito premešane sestavine v skledah dveh različnih velikosti.

Sistem za hitrost meša in gnete vse vrste testa, na izbiro pa imate 8 različnih hitrosti in elektronski nadzor. Posebna funkcija, ki deluje na intervale omogoča tudi nežno mešanje sestavin kot so jajca, oreščki in sadje pod testom. Mešanje se začne počasi, kar pomeni da je vedno previdno in tako sestavine ne bodo pljuskale in uhajale iz sklede. Sistem za varnost poskrbi, da se robot samodejno ugasne, ko dvignete ročico za mešanje.

Prednosti kuhinjskega robota WMF Profi Plus:
•Visokozmogljivi motor z močjo 1000 W
•8 nastavitev hitrosti z električnim upravljanjem in počasnim začetkom
•Avtomatski izklop, ko se ročica za mešanje dvigne, integrirano navijanje kabla
•Možnost nakupa dodatkov za še več funkcij

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
– Moč: 840 – 1000 W
– Prostornina posode: 5 l
– 8 nastavitev hitrosti, funkcija za rahlo mešanje
– Planetarno mešanje za najboljše testo
– Intervalna funkcija
– Avtomatski izklop
– Priloženo: metlica za stepanje, raven mešalnik, kljuka za testo
– Varovalo pred pljuskanjem
– Knjiga z nasveti za peko testa
– Dimenzija aparata (VxŠxG): 350 x 227 x 549 mm
– Teža: 6,5 kg
– Barva: inox

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

WMF

EAN