Opis

Prvi nosljivi prevajalec od ušesa do ušesa za dvojezične pogovore! Prevajajte jezike v skoraj realnem času.
Prvi prenosljivi prevajalec od ušesa do ušesa za dvojezične pogovore! Prevajajte jezike v skoraj realnem času.

Sličica videoposnetka projekta za prevajalnik slušalk v realnem času WT2

WT2 Prevajalec slušalk v realnem času

1d345587042cd2b565b572d0bec02ab3 original.jpg? Ixlib = rb 2.1

Jezik je čudovit, fascinanten in občasno frustrirajoč – še posebej, če pogovor poteka med govorci dveh različnih jezikov! Ko potujete v tujino, ni nič hujšega kot ostati v neznanem kraju brez sredstev za učinkovito komunikacijo.

Prava komunikacija je naravna in iz oči v oči. Brez očesnega stika in govorice telesa so pogovori nerodni ali povsem nemogoči.

Zato smo ustvarili prevajalec WT2, prevajajoče slušalke v realnem času za naravno prostoročno komunikacijo. Pogovore med različnimi jeziki omogočata dva prevajalnika za slušalke in ena aplikacija. Vsaka oseba ima eno slušalko – vi govorite v svojem jeziku, on sliši v svojem.

WT2 je bil pred kratkim predstavljen na TechCrunch . Hvala za predstavitev!

Komaj čakamo, da prevajalec WT2 delimo s skupnostjo Kickstarter. Z vašo pomočjo lahko premostimo vrzel v tujejezičnem sporazumevanju.

 

WT2 je prenosni prevajalec v realnem času, ki vključuje 2 slušalki, 1 aplikacijo in prilagojeno torbico za polnjenje. Slušalke omogočajo dolgoročno prostoročno komunikacijo v tujem jeziku, kar vam omogoča, da se med potovanjem potopite v lokalno kulturo, se bolj celovito izrazite in vzpostavite bolj smiselne povezave z ljudmi, ki jih srečate.

Kaj je 1 + 2 in zakaj je najboljša rešitev za naravni dvojezični pogovor?

“1 + 2” = 1 aplikacija + 2 prevajalnika za slušalke.

Naš WT2 je prvi in ​​edini sistem za prevajanje 1 + 2. To pomeni, da v nasprotju z drugimi rešitvami naša patentirana tehnologija inovativno omogoča multipleksirano govorno komunikacijo med prevajalci slušalk WT2 in enim telefonom z aplikacijo WT2, kar uporabniku omogoča nemoteno komunikacijsko izkušnjo.

Ta sistem v en brezšiven paket vključuje tehnologijo brezžične komunikacije, inteligentne algoritme, glasovno prevajanje in številne druge tehnologije. Z uporabo “1 +2” lahko brez težav govorite s komer koli, ne glede na govorjeni jezik in brez neprijetnih korakov pri nastavitvi.

»1 + 2« je ključ do odpravljanja jezikovnih ovir po vsem svetu, tako da lahko z lahkoto govorite z novimi ljudmi, ne da bi jih bilo treba skrbeti, da jih bodo najprej prenesli na svoj telefon – samo dodajte slušalke in začnite imeti pravi pogovor! Z WT2 se ohranjata popoln očesni stik in naravna telesna govorica, kar vam omogoča, da se ne samo pogovarjate z drugimi ljudmi v različnih jezikih, ampak jih tudi resnično razumete.

 

Tu je nekaj edinstvenih lastnosti WT2:

Kot nalašč za ljubitelje potovanj, izseljence, študente domobrancev, medkulturne družine, mednarodne trgovine, hotele in vse vmes. WT2 vam lahko pomaga narediti vaše potovanje bolj prijetno in izboljša vašo komunikacijsko učinkovitost s tujimi strankami ali partnerji.

 

 

 

WT2 je pripravljen za uporabo – samo ločite ohišje za polnjenje in ga delite s svojim govornim partnerjem. Slušalke se bodo samodejno prebudile in se seznanile med seboj, pa tudi z aplikacijo. Nič ne more biti bolj preprosto!

 

Prevajalec WT2 trenutno podpira šest jezikov: mandarinsko kitajščino, angleščino, francoščino, nemščino, japonščino in španščino . Po prvi izdaji bomo nenehno dodajali več jezikov (portugalščina, arabščina, tajska itd.), Ki bodo uvedeni prek posodobitev naše aplikacije. Skupnost Kickstarter: Prosimo, pustite svoje ideje o tem, katere jezike želite, da podpira WT2! V naslednjo posodobitev aplikacije bomo vključili najbolj zahtevane jezike.

 

Po poglobljenih raziskavah, ki so preučile najpogostejše potovalne situacije in natančnem upoštevanju tehničnih zmogljivosti WT2, smo ustvarili tri načine komunikacije (»Samodejno«, »Ročno« in »Vprašaj«) za obravnavo različnih komunikacijskih okolij.

 

Ta način je namenjen pogovorom v razmeroma mirnem okolju, kot je hotel, sejna soba ali kavarna. Ročnega upravljanja ni treba – z naprednim vgrajenim inteligentnim algoritmom bo WT2 pogovor prevedel v realnem času, popolnoma prostoročno.

 

 

Ta način omogoča komunikacijo tudi v hrupnem okolju. Na žalost prevajalec WT2 v zelo hrupnih okoljih ne more biti popolnoma samodejen, lahko pa se z nastavitvijo ročnega načina enostavno prilagodite okolici.

 

 

Ta način je uporaben za hitre poizvedbe, kot so povpraševanje po navodilih ali potrditev cene. Če želite uporabiti način Vprašaj, nosite eno od slušalk in držite telefon pred sogovornikom. Nato lahko glasno sliši prevod ali si ogleda prevedeno besedilo.

 

 

Preprosta, kreativna zasnova našega pohištva za polnjenje olajša skupno uporabo vašega prevajalnika WT2 s svojim govornim partnerjem. Ni neprijetnega premetavanja – samo ločite ohišje za polnjenje in začnite pogovor v enem gladkem koraku.

 

Polnilna torbica WT2 lahko napolni slušalke na poti za daljšo uporabo in daljše pogovore. Samo vstavite slušalke v ohišje in polnjenje se bo začelo samodejno. Življenjska doba baterije prevajalnika WT2 je približno 2 uri, če se uporablja zunaj polnilnega ohišja.

 

 sličica videoposnetka projekta

 

 

 

Ljudje so pogosto presenečeni, ko odkrijejo, kako daleč je napredovala tehnologija strojnega prevajanja (MT). Danes je tehnologija že dosegla raven, ki jo v večini primerov potrebujemo za vsakodnevno komunikacijo.

Dosegli smo velike dosežke tako v samodejnem avdio interakcijah v realnem času kot tudi pri tehnologiji pametnega prevajanja govora. Naš sistem je uspešno integriral brezžično komunikacijsko tehnologijo, tehnologijo prevajanja govora, nosljivo tehnologijo in akustično tehnologijo. Večina teh tehnologij še nikoli ni bila integrirana v slušalke, vendar je prevajalec WT2 to dosegel, da bi uporabnikom zagotovil interaktivno izkušnjo brez primere.

Za nas je neverjetno razburljivo, da to novo prevajalsko tehnologijo dostopnim vsakodnevnim potrošnikom po dostopni ceni. Prizadevamo si, da bi prevajalec WT2 postal boljša prevajalska izkušnja – naravna, zanesljiva in takoj pripravljena za uporabo.

 

 

 

 

Timekettle je tehnološki zagon s sedežem v Shenzhen & Pasadeni v Kaliforniji. Smo strastna skupina vgrajenih strokovnjakov za brezžično tehnologijo, avdio inženirjev, razvijalcev za iOS in Android ter gurujev za strojno opremo in proizvodnjo. Naši partnerji so strokovnjaki za Global Machine Translation, ASR in TTS.

Verjamemo, da lahko WT2 posameznikom ne samo popestri potovalno izkušnjo, temveč tudi mednarodnim organizacijam zagotovi učinkovitejši komunikacijski kanal. Čas je, da to revolucionarno tehnologijo omogočimo vsem.

Tveganja in izzivi

Od zasnove do iterativnega izdelave prototipov smo upoštevali skoraj vse možne ovire in našli rešitve za zagotovitev visoke kakovosti in hitre proizvodnje. Kot dokazuje naš prototip, je zasnova WT2 dobro uveljavljena. Nato bomo preverili izvedljivost našega dizajna. Prepričani smo v naš zadnji prototip, ki smo ga zgradili z mislijo na proizvodne procese.

Kot pri vsakem projektu se bomo tudi med proizvodnjo soočali z izzivi pri proizvodnji. Vendar naša ekipa nima strasti le do oblikovanja izdelkov, temveč ima tudi izkušnje na področju inženiringa in proizvodnje. Prepričani smo, da bomo prevajalnik WT2 dostavili pravočasno in z izjemno kakovostjo.

Garancija: 12 mesecev