Opis

Video projektor Xiaomi Mi Laser 150, Full HD Opis:

Kratka razdalja projekcije. Osupljivo slikanje v vašem domu.

Izjemno kratek doseg projekcije Montirano na steno 150 “območje projekcije | laserski vir svetlobe ALPD 3.0 | Natančna reprodukcija barv in visoka svetlost | Izvorno kontrastno razmerje 3000: 1

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Ogromen zaslon v vašem domu

Laserski projektor Xiaomi lahko projicira slike do 150 palcev . Doživetje zasebnega kina v vašem domu.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Ogromno 150-palčno projekcijsko območje.
Spremenite svoj dom v zasebni kino

Velikost slike lahko enostavno prilagodite od 80 do 150 palcev. Gledanje filmov, poslušanje koncertov ali igranje na velikem platnu še nikoli ni bilo tako prijetno.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Ultra kratka razdalja projekcije Projicira
veliko sliko, tudi s kratke razdalje

Laserski projektor Xiaomi Mi ima zasnovo leč z ultra kratkem razdaljo 0,233:1, ki odpravlja neprijetnosti projekcije na velike razdalje in dolge razdalje, ki jih zahtevajo tradicionalni projektorji. Mi laserski projektor lahko postavite med 5 cm in 50 cm od projicirane površine na projicirano površino, nameščeno na TV omarico ali steno. Od zdaj naprej se vam ni treba ukvarjati z dolgočasnimi kabli.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Kakovost filma

Domače kontrastno razmerje laserskega projektorja Xiaomi je 3000:1 , kar je podobno kontrastnemu razmerju, ki se uporablja v komercialnih kinematografih. Delež rdeče svetlobe je do 16-18%, barve so nasičene in žive.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Laserski vir svetlobe ALPD 3.0

Appotronics ima  novo tehnologijo laserskega zaslona ALPD 3.0 , ki je vodilna na trgu glede barve, kontrasta in svetlosti zaslona. Ne samo, da so slike svetle in jasne, ALPD 3.0 vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo izdelka in zmanjšate velikost stroja.

Appotronics je vodilni svetovni inovator v tehnologiji laserskega fosforja visoke intenzivnosti. Več kot 3000 gledališč uporablja to tehnologijo po vsem svetu. Appotronics je vodilni svetovni inovator v tehnologiji laserskega fosforja visoke intenzivnosti. Več kot 3000 gledališč uporablja to tehnologijo po vsem svetu.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

85 % + NTSC barvni razpon
Širok barvni razpon in reprodukcija

Barva je pomemben del celotnega zaslona. Če je barvni razpon premajhen, projektor ne bo mogel prikazati prave barvne lestvice. filmske barve. Xiaomijev laserski projektor uporablja inovativno petstopenjsko tehnologijo barvnega kolesa za doseganje projekcije pri 16-18 % rdeče svetlobe *. 85-odstotni barvni razpon NTSC zagotavlja bogato in natančno barvno reprodukcijo.

* Običajni projektorji običajno uporabljajo samo barvna kolesa s tremi ali štirimi hitrostmi. Razmerja projekcije rdeče svetlobe običajno padejo pod 10%.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Native Contrast Ratio 3000: 1
Videli boste podrobnosti tudi v najtemnejših delih slike.

Pogosto se pritožujemo, da je v kinu težko jasno videti podrobnosti, ker se temni deli slike ne vidijo jasno. Domače kontrastno razmerje laserskega projektorja Xiaomi je 3.000:1 , kar je precej nad kinematografskim standardom 2000:1. 1920 x 1080 in podpira HDR , zato so podrobnosti jasne tudi v temi.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Svetlost 5000 lumnov

Svetlobni vir projektorja zagotavlja do 5000 lumnov . Do 15-18 fL *, podobno kinematografskim standardom.

* FL je kitajski standard za merjenje svetlosti kinematografov. Na Kitajskem je dovoljena svetlost 14 fL za 2D kino projekcijo in 4,5 fL za 2D projekcijo. 3D slike.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Tehnologija digitalne obdelave svetlobe TI DLP

Projektor je opremljen s tehnologijo digitalne obdelave svetlobe Texas Instruments, tehnologijo DLP . Ta tehnologija temelji na naslednjem DMD čipu za vizualni prikaz digitalnih informacij. S to tehnologijo lahko laserski projektor Xiaomi prikaže bolj živo in jasno sliko.

Vendar pa je slika bogata s podrobnostmi in ima visoko stopnjo osveževanja.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

DMD čip s 5,4 um slikovnimi pikami

2,07 milijona odsevnih leč, ki
ohranjajo vsak centimeter prikazane slike oster in jasen

Čip ima več kot 2,07 milijona odsevnikov 5,4 um, od katerih je vsak podoben majhnemu ogledalu in se neodvisno vrti za ± 17 ° pri 16,66 °. milijon ciklov na sekundo, ki združuje različne barve žarka v ultra kratkem ostrenju laserske leče za najboljšo kakovost. kakovost prikaza.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Več kot 25.000 ur življenjske dobe žarnice
Glejte filme vsak dan v letu

Tehnologija laserskega vira svetlobe Appotronics ALPD 3.0 zagotavlja življenjsko dobo 25.000 ur ali več , kar je enako času, potrebnemu za ogled več kot 10.000 filmov (približno 2 uri vsakega).

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Dvojni zvočniki polnega obsega + dvojni visoki zvočniki
Ekskluzivni zvočni sistem Mi TV

Dobro sliko mora spremljati dober zvok. Laserski projektor Xiaomi ima enak edinstven sistem zvočnikov kot Mi TV, z vgrajenimi visoko zmogljivimi, polnofrekvenčnimi dvojnimi zvočniki + dvojnimi visokotonci. Projektor ima edinstveno zasnovo obrnjene avdio cevi in ​​podpira dvojno dekodiranje DOLBY, DTS , tako da lahko uživate v naslednjem v udobju svojega doma, podobnega kinu.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Varnostni senzor

Samodejno zaznavanje pomaga preprečiti poškodbe človeškega očesa zaradi neposrednih laserskih žarkov.

Načelo projicirane odsevne slike učinkovito zmanjšuje utrujenost in izpostavljenost sevanju človeškega očesa . Leče so opremljene z infrardečim senzorjem na obeh straneh, tako da naprava samodejno zazna bližajoče se človeško telo in zmanjša svetlost laserske projekcije, da prepreči, da bi neposredni laserski žarki dosegli človeško oko.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Sistemski modul strojne opreme po meri
Optimizira notranji prostor, zmanjša velikost naprave

Uporaba popolnoma prilagodljivega modularnega sistema strojne opreme in pametno razporejenega notranjega prostora pomaga optimizirati prostor in zmanjšati velikost naprave.

Povsem nov visokozmogljiv hladilni sistem
Učinkovito hlajenje podaljšuje življenjsko dobo vašega projektorja

Zaradi dolgotrajne uporabe laserskega projektorja Xiaomi vam ni treba skrbeti za pregrevanje ali varnost . Novi hladilni sistem, ki ima tri velike ventilatorje, module s posebnimi zračnimi kanali za optimizacijo zračnega wuja in toplotno cev s konvergenco hladilnega telesa, hitro in učinkovito odvaja toploto.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Izjemno tanek dizajn
Slogi, ki se prilegajo vsakemu prostoru

Laserski projektor Xiaomi ima tako kot drugi izdelki Mi Smarthome eleganten bel videz , ki je tanek in občutljiv. Je enake velikosti kot standardni 15-palčni prenosnik in ima zaobljene vogale za varnost.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Širok nabor priključkov
Podpira različne zunanje naprave

Laserski projektor Xiaomi ima skupaj 10 razširitvenih vmesnikov . Računalniki, zvočniki, mikrofoni, igralne konzole itd. Lahko ga povežete glede na vaše potrebe.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Nov pilotni projekt
Ergonomska oblika, izdelana iz enakega materiala kot glavni projektor

Daljinski upravljalnik je bil popolnoma preoblikovan, da je videti tako lep kot laserski projektor. Kompaktna, ergonomska oblika, hkrati pa ohranja funkcionalnost originalnega daljinskega upravljalnika Mi TV.

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Laserski projektor Xiaomi Mi 150

Specifikacije

Tip izdelka Projektor
procesor Štirijedrni T962X Cortex-A53 1,5 GHz / 64-bit
Oven 2 GB
Vgrajen pomnilnik 16 GB eMMC
operacijski sistem Android 9.0
Območje projekcije: 80 “- 150”
Resolucija FullHD (1920 x 1080)
Lastnosti Samodejni nadzor temperature
Podpira HDR
zaščito pred pregrevanjem
Vgrajeni stereo zvočniki
Brezžična komunikacija Wi-Fi 2,4 GHz
Wi-Fi 5 GHz
Bluetooth 4.0
Konektorji 1 USB
3 HDMI
SPDIF
RJ-45
AV vhod
Avdio izhod
Glas Dolby DTS
Poraba energije maks. 250 W
Temperaturno območje 0 ° C ~ 40 ° C
Razpon vlažnosti 20 % ~ 80 % relativne vlažnosti
Barva Bela
Višina 88 mm
Premer 291 mm
Dolžina 410 mm
Utež 7 kg
Dodatne lastnosti Tiho delovanje
Hitra in enostavna namestitev
Visokokakovosten zvok
Kompatibilnost Android
iOS
Windows 7 in novejši operacijski sistemi
Vsebina paketa Uporabniški priročnik za
napajalni kabel daljinskega upravljalnika

Garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Xiaomi