Opis

Roborock S6 Pure z lasersko meritvijo „skenira“ vaše stanovanje. Za vsako sobo lahko ustvarite posebne nastavitve, tako da vas sesalec s svojim sesanjem ne bo motil. Uporabite lahko mobilno aplikacijo za intuitivno krmiljenje sesalnika. Prav tako lahko ustvarite navidezne stene in območja brez poseganja ter sesalnik usmerite na točno določena mesta. Roborock S6 Pure je uglašen do zadnje podrobnosti. S samo enim polnjenjem lahko sesa do dve uri in pol, njegova sesalna moč 2000 Pa pa spada v sam vrh med robotskimi sesalniki. Napredna zasnova za preprečevanje zvoka zmanjša hrup za do 50 % (odvisno od izbranega načina).

Robotski sesalnik je opremljen s 180-ml posodo za vodo, s katero učinkovito očisti vaša tla. Čistilna krtača z izjemno zasnovo ščetin se vrti s hitrostjo 1350 vrt./min. Baterija z zmogljivostjo 5200 mAh z življenjsko dobo do 3 ure lahko očisti celotno stanovanje. Pri čiščenju večjih površin samodejno najde priključno postajo, da napolni baterijo in nadaljuje s čiščenjem. V posodi za prah je prostora za do 480 ml umazanije. LiDAR navigacija in Z pot sesanja Visokonatančen laserski navigacijski sistem, ki se vrti s 300 vrtljaji na minuto, v realnem času preslika vaš dom; čiščenje v obliki črke Z pa zagotavlja maksimalno pokritost tal. Sesanje do 20000Pa in ojačana moč za sesanje preprog Intenzivno močno sesanje, s katerim sesalnik zlahka čisti trda tla kot tudi tepihe, pri katerih samodejno vključi funkcijo Carpet Boost. Zaporedno in selektivno čiščenje prostorov Čiščenje po lastnih željah prilagodite s selektivnim čiščenjem prostorov in sekvenčnim čiščenjem po meri. Pametno polnjenje Če čiščenje še ni dokončano, baterija pa je že skoraj izpraznjena, se bo sesalnik avtomatično priključil na polnično postajo in se napolnil toliko, da lahko dokonča sesanje. Več kot le sesalnik Sesanje in mokro brisanje tal v enem. Zmožnost do 150m2. Tih, a vseeno močen sesalnik Napredno upravljanje pretoka zraka bo zmanjšal hrup brez zmanjšanja moči. Enostavno vzdrževanje Glavno in stransko krtačo lahko enostavno odstranimo in očistimo, skupaj s filtrom ki je tudi pralen, je vzdrževanje sila enostavno. 2cm “plezanje” Sesalnik brez težav “spleza” čez ovire visoke do cm (npr. tepihi, pragovi med sobami, …). Tehnične lastnosti: Mere: 353*350*96.5mm Rezervoar za vodo s prostornino 180 ml Posoda za prah: 460 ml Moč: 58W Teža: 3,2kg Čas delovanja: 150 m Čas polnjenja: do 6 ur Baterija: 5200 mAh Z mobilno aplikacijo Mi Home lahko izberete določen prostor za brisanje, nastavite primeren odtok vode in moč sesanja Moč sesanja: 2000 Pa 14 senzorjev za navigacijo Samodejni povratek na polnilno postajo V kompletu prejmete: Krpa za brisanje Dodatni HEPA filter Stranska krtača Priključna postaja Navodila za uporabo Glavna krtača Uradna stran proizvajalca: https://us.roborock.com/pages/roborock-s6

Roborock S6 Pure z lasersko meritvijo „skenira“ vaše stanovanje. Za vsako sobo lahko ustvarite posebne nastavitve, tako da vas sesalec s svojim sesanjem ne bo motil. Uporabite lahko mobilno aplikacijo za intuitivno krmiljenje sesalnika. Prav tako lahko ustvarite navidezne stene in območja brez poseganja ter sesalnik usmerite na točno določena mesta.

Roborock S6 Pure je uglašen do zadnje podrobnosti. S samo enim polnjenjem lahko sesa do dve uri in pol, njegova sesalna moč 2000 Pa pa spada v sam vrh med robotskimi sesalniki. Napredna zasnova za preprečevanje zvoka zmanjša hrup za do 50 % (odvisno od izbranega načina). obotski sesalnik je opremljen s 180-ml posodo za vodo, s katero učinkovito očisti vaša tla. Čistilna krtača z izjemno zasnovo ščetin se vrti s hitrostjo 1350 vrt./min.

Baterija z zmogljivostjo 5200 mAh z življenjsko dobo do 3 ure lahko očisti celotno stanovanje. Pri čiščenju večjih površin samodejno najde priključno postajo, da napolni baterijo in nadaljuje s čiščenjem. V posodi za prah je prostora za do 480 ml umazanije.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Xiaomi

EAN