Opis

Roborock S7 predstavlja novo stopnjo učinkovitosti čiščenja vašega doma.

Prvi robotski sesalnik na svetu s tehnologijoVibraRiseTM, ki poskrbi za učinkovito mokro čiščenje. Sonic tehnologija omooča vibriranje krpe iz micro fiber
vlaken in dosega kar 3000 tresljajev na minuto. Vgrajen ima močan Qualcomm procesor, ki poskrbi za izris tlorisov v realnem času, tako boste vedno vedeli,
kje se robot nahaja.

Natančna navigacija LiDAR
Visoko natančna navigacija LiDAR omogoča učinkovito načrtovanje poti podnevi in ponoči z ustvarjanjem natančnih modelov vašega doma med čiščenjem.

25% večja moč sesanja
Opremljen z nadgrajenim sistemom HyperForce, ki omogoča večjo moč sesanja in sicer kar do 25000Pa, kar pride še posebno prav pri sesanju preprog.

Inteligentno pomivanje tal
Roborock S7 je opremljan z najnaprednejšimi senzorji, ki zaznajo tip tal. Tako bo na preprogi samodejno dvignil krpo in tako ne bo zmočil vaših preprog.

Večnivojsko skeniranje
Podpora do štirih nadstropij z različnimi tlorisi. Vsako nadstropje pa ima lahko do 10 območij “no-go”, ki jih sesalnik ne obdela.

Pametno dopolnjevanje
Pri čiščenju zelo velikih prostorov robot oceni količino moči, ki je potrebna za preostalo območje in se napolni točno toliko, da lahko dokonča svoje delo.

Prilagojeno sesanje in nivo vode
Ko so prostori prepoznani lahko izberete posebne prostore za čiščenje, načrtovano sesanje in nastavite sesalno moč in vodni tok glede na prostor sesanja.

VibraRiseTM
Sonična tehnologija pretvori vaš sesalnik v učinkovit pomivalec tal. Krpa vibrira s 3000 tresljaji na minuto, ki v kombinaciji s 300 ml velikim rezervarjem za vodo tvori idealno kombinacijo.

Nadzor preko aplikacije in glasovno upravljanje
Nastavite urnike, očistite posebne sobe, nastavite pretok vode in druge nastavitve direktno iz aplikacije. Za celovite možnosti glasovnega nadzora uporabljajte Alexa in spretnost Roborock Plus ali Google Home.

Napredna plavajoča krtača
Roborock S7 je opremljen z napredno in izboljšano krtačo, ki se prilagaja tipu tal in vedno ohranja najbolj učinkovito razdaljo do tal.

Napredek, ki mu ni videti konca
Robotski sesalnik Roborock S7 je rezultat večletnega spremljanja navad in potreb uporabnikov. Inžinerji pri prodjetju Roborock so tako ustvarili idealen robostki sesalnik, ki bo odgovarjal vsakemu domu – brez kompromisov. Za razliko od predhodnikov je opremljen z ultra soničnimi senzorji, ki zaznanjo tip tal oziroma vašo preprogo. Nastavek za mokro čiščenje je prilagodljiv in se bo dvignil, ko bo sesalnik začel sesati preprogo.

Moč na vrhuncu
V primerjavi s predhodnikom modelom S7 ima kar do 25% večjo sesalno moč in sicer razvije do 2500Pa v kombinaziji s tehnologijo HyperForceTM . Vaše stanovanje ne bo potrebovalo klasičnega sesalnika

Učinkovito sesanje v več nadstropjih
Več nivojsko shranjevanje tlorisov vam omogoča sesanje v več nadstropnjih. Na vsakem tlorisu lahko označite cone, kamor sesalnik ne sme, kjer ne sme pomivati tal in narišete meje virtualnega zidu.

Mokro čiščnje na novem nivoju.
Napredno mokro čiščenje s tehnologijo SnapMopTM bo še dodatno očistilo vaša tla. Mokro čiščenje omogoča za površine do 200 kvadratnih metrov.

Izboljšana in popolnoma nova glavna krtača
Nova krtača je narejena iz kvalitetne gume, ki poskrbi za dolgotrajno uporabo in za še boljšo učinkovitost pobiranja smeti iz tal. Zaradi posebne oblike, so inžinerji pri prodjetju Roborock, dosegli da se bodo lasje in dlake vaših hišnih ljubljančkov veliko manj zapletale in tako zmanjševale moč sesanja.

Kompatibilen s postajo za samodejno praznjenje (ni priložena)

Tehnične lastnosti:

Baterija: 5200 mAh
Mere: 353 x 350 x 96.5 mm
Moč: 66W
Prostornina posode za sesanje: 460 ml
Prostornina posode za vodo: 300 ml
Teža: 3,7kg
Čas delovanja: do 150 min
Čas polnjenja: do 6 ur
Premagovanje ovir: do 2 cm
Sesalna moč: 2500 Pa

V kompletu prejmete:

1x sesalnik,
1x posoda za prah,
1x posoda za vodo,
1x polnina postaja,
1x krpa za mokro čiščenje
Uradna stran proizvajalca: https://us.roborock.com/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Xiaomi

EAN