Opis

Doživite legendo, uživajte v muzikalnosti

Yamaha se ponaša z več kot 60-letno zgodovino kot avdio znamka. In tehnologija R-N803D izhaja neposredno iz legendarnega koncepta Hi-Fi Yamahe ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), ki zvesto ohranja celovitost zvoka s kombinacijo natančno simetrične leve / desne postavitve vezja in neposrednosti signala ( najkrajše, najkrajše signalne poti) z nizko vibracijskim ohišjem visoke togosti, opremljeno s posebnim okvirjem iz umetne mase “Art Base”, ki absorbira in blokira nepotrebne vibracije. Ohranja zvočno čistost in natančno stereo podobo glasbe, da ustvari neomajno vodljivost.

R-N803D uporablja priznani SABER 9006AS 192 kHz / 24-bitni DAC (iz ESS tehnologije) za zagotavljanje vrhunskih S / N zmogljivosti. Enota v kombinaciji z izvirnim Yamahinim omrežnim modulom izčrpa vse zvočne prednosti zvočnih virov z visoko ločljivostjo, učinkovito reproducira celo prefinjen ambient koncertnih dvoran in občutljive izrazne odtenke v zvoku.

Optimizirano za vrhunsko

R-N803D je prvič v Hi-Fi sprejemniku opremljen z Yamaha Parametric room Acoustic Optimiser (YPAO), slovito tehnologijo, ki se uporablja v Yamahinih AV sprejemnikih. Izmeri obliko prostora, material stene in položaj zvočnika, nato pa samodejno prilagodi zvok, da ustvari idealen odziv in zvočno kakovost. Enota ima tudi druge napredne funkcije YPAO, vključno z YPAO ™ -RSC (Reflected Sound Control), ki aktivno popravlja pomembne zvoke zgodnjega odboja, ki močno vplivajo na kakovost zvoka, in glasnost YPAO, ki uporablja izjemno natančen EQ (izenačevanje), 192 kHz / 64-bitno delovanje. Rezultat? V svojem domu lahko ustvarite idealno okolje za poslušanje, tako kot v profesionalni avdio sobi za poslušanje.

Način Pure Direct omogoča glasbenim signalom, da prepotujejo najkrajšo možno pot kroga, pri čemer obidejo ojačevalnik ojačevalnika in nadzor tonov, glasnosti in ravnovesja, da tako rekoč odpravijo kakršno koli poslabšanje signala za najčistejšo kakovost zvoka.

Čisto veselje do lastništva

Ta model podeduje preprost in prefinjen oblikovalski slog, po katerem slovi Yamaha Hi-Fi zvok. Z elegantnim aluminijastim zaključkom sprednje plošče se lepo ujema z drugimi Hi-Fi avdio komponentami. Eleganten dizajn z visokokakovostnimi materiali poglablja tako lastništvo kot veselje do poslušanja.

Prefinjeno oblikovanje vezij

Blok ojačevalnika sprejme simetrično in neposredno postavitev vezja, ki temelji na konceptu ToP-ART, in vključuje vzporedno potisno strukturo, ki za izhodne terminale uporablja osem močnostnih tranzistorjev bipolarnega tipa (po štirje na levi in ​​desni). In z zmanjšanjem dolžin poti zvočnega signala v zasnovi vezja smo znižali impedanco, da dosežemo izjemno moč pogona z največjo močjo 145 vatov (na kanal).

Pojdite brezžično

R-N803D je opremljen s funkcijo Bluetooth®, ki vam omogoča enostavno brezžično predvajanje glasbe s pametnih telefonov in drugih naprav.

Vaša glasba povsod

MusicCast uporablja visoko zmogljivo brezžično omrežje za zagotavljanje glasbe in zvoka. Digitalno glasbeno vsebino lahko pretaka iz vašega pametnega telefona, osebnega računalnika ali NAS-a na druge naprave MusicCast v vašem domu. Glasbo lahko deli tudi z zunanjimi napravami, kot sta CD predvajalnik ali televizor, povezan z R-N803D. Zvočne vsebine iz pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov, povezanih z Bluetoothom, lahko v več sobah pretakate tudi v naprave MusicCast.

R-N803D je opremljen za digitalni avdio vhod z avdio in koaksialnimi terminali. Optična je za sprejem zvoka s televizorja, koaksialna pa za sprejem zvoka iz predvajalnika Blu-ray Disc ™. Zvok ostane v digitalni domeni in vam daje čist, neokrnjen, dinamičen zvok za vse vaše zabavne vire, od športnih in drugih programov do filmov in koncertov.

Celoviti priključki R-N803D vključujejo posebne vhodne priključke za fono, kar vam omogoča enostavno priključitev gramofona in uživanje v glasbi iz vaše zbirke vinilnih plošč.

Nadzor na konici prsta

Nadzor. Vse je na dlani – z brezplačno aplikacijo MusicCast CONTROLLER. Preprosto tapnite in pomaknite na intuitivno zasnovan zaslon ter enostavno upravljajte z vsemi svojimi napravami MusicCast in R-N803D.

Poiščite svoje priljubljene in odkrijte nove

R-N803D je združljiv z najrazličnejšimi priljubljenimi storitvami za pretakanje, vključno s široko razširjenimi storitvami Spotify, novimi storitvami Tidal in Deezer ter Napster®, Qobuz, Juke in drugimi – kar vam omogoča, da uživate v vseh svojih najljubših izvajalcih , odkrijte nove in si zagotovite glasbene vsebine z vsega sveta.

* Razpoložljivost glasbenih storitev se razlikuje glede na regijo in se lahko spremeni ali ukine brez predhodnega obvestila.

DAB in DAB + sta formatu za digitalno avdio oddajanje, ki ponujata veliko izbiro radijskih postaj z visoko kakovostjo zvoka. Druge prednosti vključujejo samodejno nastavljanje razpoložljivih postaj s seznamom, ki ga lahko izbirate, in prikaz informacij, kot je ime postaje. Prednastavite lahko 40 postaj DAB / DAB +.

Yamaha R-N803D “Ustvarjen s tradicijo in napredkom” z vgrajenim kalibracijskim sistemom

Yamaha sedaj prvič predstavlja avdiofilsko tehnologijo v mrežnem sprejemniku Yamaha R-N803D.
Uspelo jim je združiti odlične audio komponente s HiFi konceptom Top-Art in YPAO 64 bitno umeritveno tehnologijo za popravljanje sobnih avdio anomalij.
Seveda gre za popolno mrežno komponento, ki vključuje sodoben nadzor preko aplikacije, vgrajene storitve kot so TIDAL, DEEZER, internetni radio, ter MusiCast več-sobno podporo.

YAMAHA R-N803D je združitev brezkompromisnega zvoka in funkcionalnosti v eni komponenti.

Visoka kvaliteta zvoka

 • ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) (Simetrična zasnova vezja, ART – antiresonančni in rigidno ohišje)
 • Majnhna upornost, visoka izhodna moč
  (Kratka signalna vezja preko celotne notranjosti, 8 močnostnih tranzistorjev [4 na kanal, levo/desno])
 • Močna napajalna sekcija
  (505.20 VA po meri narejen močnostni transformator, 12,000uF/71V kondenztorji)
 • YPAO avto kalibracija
  (192 kHz / 64-bit YPAO Precision EQ, YPAO-R.S.C [Reflected Sound Control], YPAO Volume)
 • Pure Direct nastavitev
 • Visoko resolucijski 192 kHz / 24-bit ESS DAC (Sabre 9006AS)

Široka izbira uživanja

 • Uživajte v sodobnih glasbenih virih (mrežni avdio, pretočni servisi, Bluetooth®, AirPlay®, DAB)
 • DAB / DAB+ digitalni sprejemnik radijskih postaj
 • Kompatibilnost s sodobnimi pretočnimi servisi/ponudnk kot so, Spotify® — in po novem, Tidal in Deezer
 • Digitalni vhodi za priklop TV in media/bluray predvajalnika
 • Vhod za gramofon in uživanje v vinilu

Enostavna uporaba, elegantna podoba

 • MusicCast združljivost z MusicCast aplikacijo za nadzor (več prostorov preko ene pametne naprave)
 • Priročen sprožilnik signala
 • Kompatibilnost za glasbo posneto brez presledkov
 • Enostaven, vendar sofisticiran design

Podrobne tehnične informacije Yamaha R-N803D:

Minimalna RMS moč: 100 W + 100 W (8 ohms, 20 Hz—20 kHz, 0.019 % THD)

Maximalna moč:         160 W + 160 W (4 ohms, 1 kHz, 0,7 % THD)
Dinamična moč po kanalu (8/6/4/2 ohm):  140 W / 170 W / 220 W / 290 W

Mrežne funkcije: LAN (DLNA ver. 1.5 (DMR), Wi-Fi

Podprti formati/datoteke:
MP3, WMA, MPEG4 AAC 48 kHz / 320 kbps
WAV, FLAC, AIFF 192 kHz / 24-bit, ALAC 96 kHz / 24-bit
DSD 2.8 / 5.6 MHz

Bluetooth: (Verzija) 2.1 + EDR, (Profil) A2DP, AVRCP (Avdio kodek) SBC, AAC

Priključni terminali:
5 analognih vhodov od tega 1 za gramofon
2 digitalna optična vhoda
2 digitalna co-axialna vhoda
1 USB vhod
1 vhod za slušalke
2 analogna izhoda
A+B terminali za zvočnike

Standby poraba: 0.1W/ 1.8W (mrežna pripravljenost)
Dimenzije (Š x V x G): 435 x 151 x 392 mm
Teža: 11.0 kg

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/hifi_components/r-n803d/index.html