Opis

Yamaha RX-V6A z Dolby Atmos in DTS: X popelje domači kino v novo dimenzijo.

Dolby Atmos in DTS: X za tridimenzionalni zvok
Dolby Atmos in DTS: X uporabljata stropne zvočnike ali zvočnike za tridimenzionalni in popolnoma potopljiv zvok. Ne glede na to, ali pada dež v tropski džungli ali močan zvok strele nad glavo, vas Dolby Atmos in DTS: X postavljata v središče dogajanja. DTS Neural: X ponuja še bolj navdušujoč zvok z večjim občutkom realizma.

Virtualizacija Dolby Atmos Height za dodatno višino, brez zvočnikov *
Tako impresivno kot zvok Dolby Atmos in DTS: X ni vedno mogoče namestiti dodatnih zvočnikov. Dolby Atmos Height tehnologija za virtualizacijo vam lahko pomaga. Predvajajte kateri koli format Dolby in uživajte v bolj poglobljenem zvoku z navideznim izboljšanjem višine – z uporabo obstoječih zvočnikov zagotovite izboljšan zvok. * s posodobitvijo vdelane programske opreme.

Združljiv z naslednjo generacijo visoke ločljivosti – 8K *
Ta Yamaha AVR je opremljena s trio 8K skladnih vhodov HDMI in ustreznimi izhodi. Pripravljena je za naslednjo generacijo televizorjev. Če še niste dosegli 8K televizorja, vtičnice obdelujejo tudi signale do 4K / 120Hz, da se preide v najvišjo kakovost. Standardno je tudi povečanje slike na UHD 4K. * s posodobitvijo vdelane programske opreme.

Podpira Dolby Vision in HDR10 + *
Z vmesnikom HDMI 7/1 (vhod / izhod) RX-V6A podpira celoten sistem. Podpira tudi široko paleto video formatov visokega dinamičnega razpona. Sem spadajo Dolby Vision, HDR10 in HLG. Podpira tudi HDR10 +, ki povečuje realizem slike s pošiljanjem dinamičnih meta podatkov na vaš televizor. * s posodobitvijo vdelane programske opreme.

Game on *
Najnovejša podpora HDMI prav tako pomeni velik napredek pri igranju iger. 4K / 120Hz in VRR (spremenljiva hitrost osveževanja) podpirata največjo ločljivost in jasnost. Hitri prenos okvirja (QFT) in način samodejne nizke zakasnitve (ALLM) pomagata odpraviti zaostajanje in trganje okvirjev, kar vam omogoča bolj gladko in odzivno igralno izkušnjo. * s posodobitvijo vdelane programske opreme.

Zmogljiva natančnost
Za natančen, dinamičen zvok Yamaha RX-V6A uporablja močan 100-vatni ojačevalnik z visoko hitrostjo. Idealen za glasbo HiRes in domači kino, ojačevalnik z užitkom poganja vašo glasbo ali zvočne posnetke – tako da vas med akcijskimi filmi ali igrami obdrži na robu sedeža in vas popolnoma očara z vašo najljubšo glasbo. To zasnovo ojačevalnika je sicer težko optimizirati, toda edinstvena zasnova Yamahe dosega dinamično lestvico, hkrati pa ohranja stabilen prenos signala.

Prostorski zvok, odvezan
Za enostaven način za zmanjšanje kablov RX-V6A ponuja možnost brezžičnih zadnjih zvočnikov. Ta sprejemnik združite z zvočniki Yamaha MusicCast 20 ali MusicCast 50 in lahko pustite ob strani kabelske povezave zvočnikov. Kot nalašč, če imate trdna tla in se težko trudite skriti kabel zvočnikov ali če preprosto želite čistejši slog, brezžični prostorski zvočniki zmanjšajo nered.

Povežite več – vključno z gramofonom
Poleg sedmih vhodov HDMI ima ta Yamaha AVR tudi široko paleto drugih AV povezav. Optični koaksialni digitalni vhodi so idealni za priključitev starejših naprav ali nadgradnjo zvoka iz združljivega CD / omrežnega predvajalnika. Trije analogni vhodi so kot nalašč za Hi-Fi komponente, namenski MM fono vhod pa je kot nalašč za priključitev gramofona. Izhod Zone 2 vam omogoča dodajanje drugega para zvočnikov v drugo sobo.

MusicCast za glasbo po vsem vašem domu
Yamaha RX-V6A je del izjemno impresivnega omrežnega avdio sistema MusicCast. Z MusicCastom upravljate vse združljive izdelke Yamaha MusicCast prek pametnega telefona ali celo Amazon Alexa ali Google Assistant z glasom *. Predvajajte isto glasbo na vseh komponentah ali zvok razdelite na različna območja za različna razpoloženja v vsaki sobi; izbira je vaša. Aplikacija MusicCast CONTROLLER vam omogoča upravljanje sistema po vašem domu in hitro in enostavno spreminjanje nastavitev. * zahteva tretjo osebo Alexa ali Googlovo napravo.

Pretakajte najboljše glasbene storitve
Združljiv z Amazon Music, Spotify Premium, Pandora, Napster, Tidal, Deezer in Qobuz, RXV6A je popolnoma opremljen za vašo najljubšo storitev pretakanja glasbe. Ker Tidal in Qobuz že ponujata predvajanje z višjo ločljivostjo, je zdaj mogoče najti storitev pretakanja, ki se vsaj ujema s kakovostjo CD-ja in jo v nekaterih primerih celo izboljša.

Napredno mreženje, vključno z Apple AirPlay in Bluetooth
Poleg RC-V6A je tudi MusicCast združljiv z Apple AirPlay 2, tako da lahko brezžično pretakate glasbo z vašega Apple iPod Touch, iPhone, iPad ali druge združljive naprave Apple po vašem domu. Samo vprašajte Siri, kje želite, da se predvaja glasba. Za hitro in enostavno povezavo s pametnim telefonom uporabite povezavo Bluetooth za enostavno pretakanje glasbe.

Eleganten nov slog
Če ste navajeni, da so AV sprejemniki v velikem obsegu in gumbi, bo RX-V6A prijetno presenečenje. Zaobljeni robovi dajejo mehkejši, manj impozantni slog. Yamaha je tudi število gumbov omejila na minimum, s čimer je ta AVR dobila veliko čistejšo in svežjo estetiko.

Yamaha RX-V6A vas popolnoma ovije v zvok.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta zvoka
prostorski
Vrsta receiverja
7.1 kanalni
Maksimalna moč
700
Barva
črna
Hdmi 1.4 izhod
1
Hdmi 1.4 vhod
7