Opis

Hladilnik z zamrzovalnikom MultiSpace 8000 ima večjo prostornino od običajnih, saj ima na vrhu dodaten prostor za shranjevanje. In s prilagodljivo notranjostjo je ta hladilnik najbolj vsestranski za ohranjanje sestavin.

NASLEDNJA RAVEN ZMOGLJIVOSTI HLADILNIKA – MULTISPACE

Inovativnost MultiSpace; ta hladilnik z zamrzovalnikom zagotavlja več prostora za shranjevanje, zahvaljujoč večji višini. Višji od standarda uporabi ves prostor na vrhu. Pametne rešitve glede prostora in prilagodljiva notranjost zagotavljajo več načinov za shranjevanje sestavin.

TWINTECH® Z NO FROST. PREPREČUJE IZSUŠITEV ŽIVIL

 

Hladilnik z zamrzovalnikom TwinTech® No Frost zavaruje okuse vsake sestavine. Boljša od standardne tehnologije, pri kateri se ne nabira led, ta izpopolnjena tehnologija združuje dva hladilna sistema, za hladilnik in zamrzovalnik. V zamrzovalniku se ne nabira led. Vlažnost v hladilniku se ohranja na optimalni ravni, zaradi česar se izgubi 60 % manj mase živil in sestavine ostanejo sočne.

 

STABILNE TEMPERATURE Z MULTIFLOW

MultiFlow zavaruje kakovost živil, tako da v celotnem hladilniku ohranja stabilno temperaturo in vlago. Več zračnih kanalov omogoča aktivno kroženje hladnega zraka, ki pride do vsakega kotočka.

PREMIUM DESIGN. FOR PREMIUM KITCHENS

 

The fridge’s sleek, contemporary design will give your kitchen a moder look. An elegant, premium, minimalistic design of the flat door and quality of materials will make this fridge the new centerpiece of your kitchen.

  • Predelek za pripravo ledu
  • Elektronsko upravljanje temperature s prikazovalnikom LCD na vratih
  • Samodejno odtaljevanje zamrzovalnega dela
  • Samodejno odtaljevanje hladilnega dela
  • Svetlobni in zvočni alarm za visoko temperaturo
  • Funkcija Holiday za optimalno delovanje ob najnižji porabi energije takrat, ko hladilnika ne uporabljate med daljšo odsotnostjo ter preprečuje razvoj neprijetnih vonjav in nastanek plesni
  • Predali v zamrzovalnem delu: 2 široka+ 1 polovično globok, prozorna plastika
  • Ločeno upravljanje hladilnega in zamrzovalnega dela

Shranjevanje ob izpadu el energije
Ob izpadu električne energije, bodo vaša živila ostala uporabna še 24 h. Seveda pri tem ne smemo odpirati vrat hladilnika ali zamrzovalnika.

Zmogljivost zamrzovanja
Z vklopom hitrega zamrzovanja, boste lahko naenkrat zamrznili 9.00 kg/24h svežih živil.

NO FROST hladilnik
NoFrost sistem z intenzivnim kroženjem zraka v hladilnem delu odstranjuje vso odvečno vlago in preprečuje nabiranje ledu in sreža med živili, ki otežujeta izvlek predalov, pregled nad vsebino in čiščenje.

Samodejno odtaljevanje hladilnega dela
Hladilnega dela ni potrebno odtaljevati. Na zadnji steni se nabira ivje, ki se spremeni v vodo in odteka iz aparata. Voda izhlapi v prostor.

Dinamično hlajenje z ventilatorjem
V hladilnem delu je nameščen dodaten ventilator, ki povrzoča kroženje zraka v hladilnem delu. Kroženje zraka povzroča hitrejše ohlajevanje in odpravlja temperaturne cone v hladilnem delu.

Posebnosti:
posebne funkcije aparata

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Barva črna/nerjaveče jeklo
Energijski razred A++ (A-40%)
Letna poraba el. Energije 321 kWh
Neto prostornina hladilnika 333 l
Neto prostornina zamrzovalnika 128 l
Zmogljivost zamrzovanja 9 kg/24h
Glasnost 43 dB (re 1pW)
Zamrzovalnik spodaj da
Samodejno odtaljevanje hladilnega dela da
Dinamično hlajenje z ventilatorjem da
Steklene police da
LED osvetlitev da
Levo / desno odpiranje vrat da
Število predalov/komor za zamrzovanje 3
Višina 192 cm
Širina 70 cm
Globina 71.2 cm
Elektronsko upravljanje da
Prostostoječi da
Posebnosti Funkcija Holiday za optimalno delovanje ob najnižji porabi energije takrat ko hladilnika ne uporabljate med daljšo odsotnostjo ter preprečuje razvoj neprijetnih vonjav in nastanek plesni
Shranjevanje ob izpadu el energije 24 h
NO FROST hladilnik da
Nastavljive nogice spredaj da
Delovanje od +10 °C do +43°C SN-T da
Delovanje od +10 °C do +43°C SN-T da

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.aeg.si/kitchen/cooling/fridge-freezers/free-standing-fridge-freezer/rcb646e3mb/