Opis

Samsung Q900T 7.1.2-kanalni kinematografski zvočnik z Dolby Atmos in dts: X

 • 7.1.2-kanalni zvok
 • Dolby Atmos in DTS: X
 • Subwoofer 8 “
 • Samsung Q-Symphony
 • Alexa Vgrajena

Vključite se v akcijo

Resničen 7.1.2-kanalni zvok

Q900T zagotavlja resnično mogočen prostorski zvok iz več zvočnikov, ki jih je zvočno oblikoval in uglasil Samsung Audio Lab. Z vključenim globokotoncem in na novo sprejetimi kotnimi zvočniki Soundbar, ki krepijo zvok z vseh zornih kotov, boste zagotovo doživeli zvok kot še nikoli prej s podrobnim, natančnim in realističnim zvokom.

Vključite se v akcijo

Vrhunska 3D-zvočna izkušnja

3D predmetni zvok

Slišite natančno lokacijo pristajanja helikopterja ali začutite zvok dežja, ki pada od zgoraj in okoli vas. Ta zvočna vrstica združuje resnični Dolby Atmos in dts: X z našo nagrajeno, vodilno tehnologijo na trgu, da popelje vaše avdiovizualne izkušnje na dih jemajočo novo raven realizma. Zvoki ljudi, glasbe in vsega drugega oživijo v 3D prostoru, ki vas obdaja, in vas postavijo v središče celotnega dogajanja.

Vrhunska 3D-zvočna izkušnja

Harmoničen usmerjen zvok iz vaše Soundbar in televizorja QLED

Q-simfonija

Uživajte v televizorju QLED in dodajte zvočnik Samsung Q900T Soundbar *, s katerim boste s Samsung Q Symphony privoščili najboljšo izkušnjo prostorskega zvoka. Sistem, ki lahko deluje v popolni harmoniji s hkratno sinhronizacijo zvoka iz obeh naprav.

 •  ㅤ

  ㅤ

* Q-Symphony, ustvarjen z dodajanjem katere koli zvočne vrstice serije Q s televizorji Q80T, Q85T, Q90T, Q95T, Q700T Q800T, Q900T, Q950T QLED. Brez 49 “Q80T in Q85T.

  ㅤ

Strokovnjaki za dobre inovacije

Samsung Audio Lab

Preizkušeno in uglašeno v laboratoriju California Audio Lab, kjer naši vrhunski avdio inženirji uporabljajo napredne akustične tehnologije in najsodobnejše računalniško modeliranje, da vam omogočijo popolnoma uravnotežen zvok, ki napolni prostor.

Strokovnjaki za dobre inovacije

“Naš poudarek se začne na ušesu poslušalca, nato pa se razširi na poslušalno okolje – pretvorniki (visokotonci in visokotonci), ojačevalniki in digitalni signalni procesorji (DSP).”

  ㅤ

Prostoročno glasovno upravljanje z vgrajeno Amazon Alexa

Vgrajen glasovni asistent

Z vgrajenim glasovnim nadzorom Amazon Alexa enostavno nadzirajte svojo pametno zvočno vrstico in druge združljive naprave. Lahko predvajate glasbo, preverite vreme in popolnoma prostoročno odgovorite na vprašanja. Zato se usedite na kavč in pustite Alexa preskočiti skladbo ali povečati glasnost.

Pripravljen slišati vaš ukaz

* Ta storitev, ki ne vpliva na delovanje izdelka, se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. * Dejanska uporabniška izkušnja se lahko razlikuje. * Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.

Zvok AI je izpopolnjen ne glede na to, kaj gledate

Prilagodljiv zvok

Kolikokrat ste povečali glasnost, ker na televiziji ne slišite glasov? Ta zvočna vrstica to odstrani s samodejnim izboljšanjem jasnosti glasu pri nizki glasnosti z uporabo zvoka AI. Celo aktivno optimizira zvok, odvisno od vsebine, od scene do scene, da zagotovi najboljšo zmogljivost. Občutite razliko, ko se s svojega sedeža prepeljete v akcijo in odkrijete vse skrite podrobnosti.

Zvok AI je izpopolnjen ne glede na to, kaj gledate

Dinamičen zvok, namenjen igranju iger

Game Mode Pro

Potopite se v zvočno sfero, v kateri se počutite kot del igre, z namensko nastavitvijo, ki optimizira zvok posebej za igre na srečo. Začutite ropot športnega avtomobila na odprti cesti ali pa poskrbite, da nikoli ne boste zamudili majhnih podrobnosti, na primer drugega igralca, ki se prikrade od zadaj. Samodejno nastavljen tako, da vas podpira kot najboljšega igralca, kar ste lahko, tako da lahko zahtevate bolj veličastne zmage.

Dinamičen zvok, namenjen igranju iger

* Igralna konzola se prodaja ločeno. * Združljive naprave se lahko razlikujejo.

En daljinec za nadzor vseh

En daljinski upravljalnik

Svojo mizico razsvetlite z enim univerzalnim daljinskim upravljalnikom, s katerim boste lahko vsi upravljali. Uživajte v popolnoma povezani izkušnji s pritiskom na gumb za nadzor več povezanih naprav. Samsungov daljinski upravljalnik Smart One lahko nadzoruje več kot samo vašo zvočno vrstico in se lahko poveže z več združljivimi napravami od televizorja do sprejemnika.

* Združljiv z izbranimi televizorji Samsung. Preverite specifikacije televizorja Samsung

En daljinec za nadzor vseh

Slog in oblika, ki ustreza vašemu televizorju QLED

Vrhunski dizajn Kvadrat

Popolnoma nova silhueta naredi to zvočno ploščo čudovit dodatek k vaši domači zabavi in ​​popolno ujemanje s televizorjem Samsung QLED. Z vrhunsko površino “Kvadrat” in nizkim profilom je ta zvočna vrstica zasnovana tako, da se najbolje prilega vašemu televizorju Samsung QLED, ne da bi vam zakrila pogled.

Slog in oblika, ki ustreza vašemu televizorju QLED

Z enim preprostim dotikom razširite zvok

Dotaknite se Zvok

Preprosto tapnite pametni telefon kjer koli na zvočni vrstici, da zaslišite bogat zrcalni zvok brez ročnega seznanjanja.

Z enim preprostim dotikom razširite zvok

* Združljiv z mobilnimi napravami Samsung s sistemom Android 8.1 in novejšimi.

Slika popolna z osupljivim zvokom, ki se ujema

Brezhibna izkušnja HDR 10+

Slika popolna, z brezhibnim prehodom 4K HDR 10+ na vaš televizor QLED, točno takšen, kot si je zamislil režiser. Naša Q900T Soundbar bo zagotovo posnela vaše video vsebine na televizorju brezhibno, brez poškodb, obdelave ali izgube.

Slika popolna z osupljivim zvokom, ki se ujema

* Izhod kakovosti HDR 10+ na voljo z enakovrednim vhodom. * Združljivost z vso vsebino HDR ni zajamčena.

Dostopajte do najboljšega prostorskega zvoka brez poslabšanja

HDMI eARC

Zdaj lahko uživate v izvirnem zvočnem signalu v polni ločljivosti, poslanem prek HDMI ARC (Audio Return Channel), za pravo kinematografsko izkušnjo prostorskega zvoka.

Dostopajte do najboljšega prostorskega zvoka brez poslabšanja

Izločite žice in razkrijte več zvočnih podrobnosti

Brezžični prostorski zvok pripravljen

Naš paket brezžičnega prostorskega zvoka se prilega vašemu zahtevanemu prostoru, ne da bi morali imeti kable. Uživajte v večji prilagodljivosti in brez neurejenih kablov.

Izločite žice in razkrijte več zvočnih podrobnosti

* Komplet brezžičnega zadnjega zvočnika Samsung se prodaja ločeno. (Model dodatne opreme: SWA-9000S). * Brezžični modul zahteva napajalni kabel za delovanje in kable zvočnikov za priključitev na zadnje zvočnike.

Pametni zvočnik za pameten dom

Aplikacija SmartThings

Z aplikacijo SmartThings lahko na enem mestu povežete in upravljate svoj pametni zvočnik s tisočimi drugimi pametnimi napravami. Ne glede na to, ali gre za Samsung ali druge blagovne znamke, kot so Amazon, Google, Philips Hue ali Ring.

Pametni zvočnik za pameten dom