Opis

Alpina Teppanyaki – priročna prenosna žar plošča!
Prijeten večer za mizo postane v trenutku še bolj zabaven s pomočjo pekača Alpina Teppanyaki. Ta luksuzni električni namizni žar ima trendovsko ohišje iz bambusa, tako da lahko večerjate v stilu z vso družino.

Aluminijast žar s premazom proti prijemanju – za enostavno uporabo z manj dodajanja olja.
Vgrajen termostat – izberite pravo temperaturo za vsako jed.
Ohišje iz bambusa – omogoča enostavno premikanje, ter je trpežen in odporen na vročino.
Jejste s prijatelji in družino – velikost idealna za večje družinske dogodke ali romantične večere v dvoje.

Aluminijast pekač in premaz proti prijemanju
Električna žar plošča Alpina Teppanyaki je izdelan iz robustnega aluminija s posebnim premazom proti prijemanju. To pomeni, da potrebujete za cvrtje hrane manj olja in jeste bolj zdravo ter okusno hrano. Olje, ki je na pekaču ali morebiti pride s hrane, se zbira v pladnju za odvečno maščobo. Plošča ima prevleko proti prijemanju in je zato tudi enostavna za čiščenje.

Vgrajen priročen termostat
Napajalni kabel namiznega žara Alpina Teppanyaki ima vgrajen termostat. S tem vrtljivim gumbom sami določate temperaturo žara. Termostat ima več možnosti nastavitve delovanja (OFF / MIN / 1 / 2 / 3 / 4 / 5). Ko obrnete gumb na želeno nastavitev zasveti indikatorska lučka, takoj ko lučka ugasne, pa pomeni, da je žar dosegel pravo temperaturo in je pripravljen za uporabo!

Moderno ohišje iz bambusa
Žar Alpina Teppanyaki ima ohišje iz pravega bambusa. Ta material ni samo eleganten, ampak tudi trpežen in odporen proti obrabi. Poleg tega se bambus med uporabo žar plošče ne segreje. Tako ga lahko med uporabo celo premikate, ne da bi se opekli. Nazadnje je bambus znan tudi po tem, da se zaradi toplote ne deformira. Kot rezultat, pekač Teppanyaki zdrži prav vse – da boste lahko v prihodnjih letih vedno uživali v prijetnih večerjah s prijatelji in družino.

Jejte s prijatelji in svojimi najdražjimi
Zahvaljujoč površini za peko 43 x 22,5 centimetrov ponuja električni žar za več kot dovolj prostora za pripravljanje obrokov za velike družine in skupine prijateljev. Lahko pa ga seveda uporabite tudi kot namizni žar, da bo romantični večer v dvoje še bolj edinstven! Zaradi modernega dizajna je žar prava paša za oči. Z maksimalno močjo 2000 W lahko hitro pripravite vse vrste jedi – meso, ribe ali zelenjavo. Odločite se za kakovost in izberite priročen prenosni žar Alpina Teppanyaki!

Vsebina pakiranja
električni žar Alpina Teppanyaki
napajalni kabel s termostatom
navodila za uporabo

Tehnične specifikacije
Tip izdelka: električna žar plošča Teppanyaki
Moč: 2000 W
Material plošče: aluminij
Odstranljiva plošča: DA
Prevleka proti prijemanju: DA
Material ohišja: bambus
Nastavljiva temperatura: DA
Termostat: DA (vgrajen na napajalnem kablu)
Posoda za odvečno maščobo in olje: DA
Napajanje: 230V 50Hz
Barva: rjava, črna
Dimenzije (plošča): 430 x 225 mm
Dimenzije (celoten žar): 504 x 225 x 90 mm
Teža (samo žar): 2,34 kg
Teža (z embalažo):2,63 kg
Garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

ALPINA