Opis

Opis izdelka

Tako kot Bose Smart Soundbar 300, so majhne stvari tiste, ki povzročijo velike spremembe. To je naša najtanjša zvočna letev dosedaj, a njegove zmogljivosti napolnijo prostor z zvokom, ki ga enostavno morate slišati.

 

Ta eleganten soundbar je namenjen poslušanju in ne gledanju. V ta namen smo razvili po meri narejene pogonske zvočnike, ki BOSE Smart Soundbar 300 zvočniku omogočajo izredno tanko obliko, ne da bi trpela kakovost zvoka, po kateri lahko prepoznamo Bose. Ker meri v višino zgolj 5 centimetrov, ji njen profil omogoča, da jo diskretno namestite pod Vaš TV zaslon. Tako, da ne boste vedeli da je tam, dokler je ne boste zaslišali. S pomočjo Amazon Alexe, ki je vgrajena v soundbar, Vam ne bo treba niti migniti s prstom.
GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE

Ko se odločate, kaj bi želeli poslušati, imate res veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko vašega domačega brezžičnega omrežja, zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli pretakanje glasbe s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo in  Apple AirPlay2.

Prevzemite nadzor nad Vašo slišno izkušnjo

Značilnosti

POLN ZVOK, JASEN DIALOG

ZDRUŽLJIV Z OSTALIMI BOSE ZVOČNIKI

WI-FI IN BLUETOOTH

ALEXA IN GOOGLE ASSISTANT* (ŠE NI NA VOLJO V NAŠI REGIJI)

HDMI™ARC IN OPTIČNA POVEZLJIVOST
VOICE4VIDEO™ ZA UPRAVLJANJE GOVORNEGA TV ZVOKA

SIMPLESYNC™ POVEZAVA Z IZBRANIMI BOSE SLUŠALKAMI

SPOTIFY CONNECT IN APPLE AIRPLAY 2

PERSONALIZIRANA APLIKACIJA BOSE MUSIC

OPCIJSKI BAS MODUL IN PROSTORSKI ZVOČNIKI

Narejen za vsak dan –
in za vsakogar.

Novi Bose Smart Soundbar 300 ponuja poln prostorski zvok, jasne dialoge in bogate nizke tone za ogled vaših najljubših filmov, glasbe in igric. Akustična arhitektura je zasnovana tako, da je zvočnik eleganten in vitek. Z vgrajenimi glasovnimi pomočniki* in ekskluzivno Bose Voice4Video™ tehnologijo, je tisto, kar običajno zahteva več korakov pri nastavitvah, sedaj možno z enim glasovnim ukazom. Je hitro, preprosto in dovolj enostavno, da lahko vsakdo uživa v tem.

Hej Google in Alexa, vgrajeni znamki*
Glasovni servisi (Amazon Alexa, Google Assistant) se lahko razlikujejo in morda niso na voljo v vseh jezikih in državah (v Sloveniji še nista na voljo).

OGLEJTE SI ZNAČILNOSTI

  1. Akustične zmogljivosti – Štiri širokopasovne pogonske enote sodelujejo tako, da ločijo in usmerijo zvok na levo in desno in ustvarijo prostorski zvok, medtem ko centralna visokotonska enota poskrbi za kristalno jasen in razumljiv dialog.
  2. Vgrajeni glasovni pomočniki* – S pomočjo Amazon Alexe in Google Assistantom lahko upravljate vašo domačo zabavo, organizirate svoj dan in poiščete informacije – vse prostoročno.
  3. Uglasitev v realnem času – Prilagojena programska oprema samodejno analizira, kaj se predvaja – film, glasba, TV program ali igrice – in natančno prilagodi zvok, za kar nabolj optimalno zvočno izkušnjo.
  4. Tehnologija Voice4Video™ – Ekskluzivna Bose Tehnologija razširi zmogljivosti glasovne pomočnice Alexe* tako, da združi več korakov v enega. Z enim ukazom se v trenutku poglobite v vašo najljubšo TV oddajo.
 1. SimpleSync™ povezovanje – Povežite vaš soundbar z izbranimi Bose slušalkami za poslušanje z izbrano glasnostjo ali z izbranimi Bose Bluetoth zvočniki za večkanalni zvok.
 2. Natančen zajem zvoka – Mikrofonski sistem s filtriranjem hrupa zajema zvok iz vseh smeri in čaka na vaš ukaz – tudi pri visoki glasnosti soundbara.
 3. Tehnologija QuietPort™ – Natančno umeščene mikro-pregrade virtualno odstranijo popačenja in omogočajo, jasne in mehke nizke tone.
 4. Vitka oblika – Z višino samo 5 cm je Bose Smart Soundbar 300 oblikovan tako, da ga z lahkoto namestite pred vaš TV sprejemnik ne da bi pri tem zastrli zaslon. Stenski nosilec je dobavljiv kot pribor.

Poslušnje zasebno ali v družbi.

Tehnologija Bose SimpleSync™ vam omogoča povezovanje vašega Bose Smart Soundbar 300 zvočnika z nekaterimi kompatibilnimi Bose izdelki. Želite gledati TV program a pri tem nikogar motiti? Povežite soundbar z izbranimi Bose slušalkami za zasebnost pri poslušanju. Želite hkrati poslušati isto glasbo v različnih prostorih? Povežite vaš soundbar z izbranimi Bose Bluetooth zvočniki in ozvočite več prostorov  v stanovanju.

Glasba. Taka kot jo želite.

Ko pridete do točke, ko se odločate, kaj bi poslušali imate neomejene možnosti. S tehnologijami Wi-Fi, Bluetooth, Apple Airplay 2 in Spotify Connect lahko brezžično prenašate kar želite kakorkoli želite. Prebrskajte vaše priljubljene glasbene servise ali pa pretakajte glasbo z vašega pametnega telefona ali tablice. Kar lahko pretočite na vašo pametno napravo, lahko predvajate preko Smart Soundbara 300. Storitve glasbenih servisov se lahko razlikujejo glede na državo.

Enostavna nastavitev. Enostavna uporaba.

Bose Smart Soundbar 300 uporablja Enostavno povezavo z vašim TV sprejemnikom s pomočjo optičnega kabla (priložen) ali HDMI kabla (ni priložen). Enostavno povežite soundbar s TV sprejemnikom, vključite napajanje in vklopite zvočnik. Nato si naložite Bose Music aplikacijo za dokončanje nastavitev, povezavo z Wi-FI omrežjem in izberite glasovnega pomočnika*.

Prevzemite nadzor nad glasbeno izkušnjo.

Z aplikacijo Bose Music lahko zelo enostavno nastavite vse parametre vašega soundbara, izberete glasovnega pomočnika* in z enega mesta prebrskate vso vašo glasbo, sinhrono preklapljate med postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi, ne da bi zapustili aplikacijo. Poleg tega je to še en način za upravljanje Smart Soundbara 300 in povezovanje v skupine s kompatibilnimi Bose izdelki. Nastavitev prednastavljenih postaj je z aplikacijo zelo enostavna, vaša najljubša glasba pa je oddaljena samo en dotik. Prav tako lahko različni uporabniki nastavijo različne parametre po svojem okusu.

Želite preskočiti meje? Dodajte še.

Ne boste verjeli, kaj zmore sam Bose Smart Soundbar 300, mi pa vam lahko ponudimo še več, kadarkoli boste pripravljeni. Dodajte bas moudul, prostorske zvočnike ali oboje in ustvarite popoln sistem za domači kino in še povečajte užitek v poslušanju.

Dodajte Bas Modul 500

Majhen nizkotonec vam z neprimerljivim basom za svojo velikost zagotovi izpopolnjen zvok
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Enostavna namestitev

VEČ PROSTORNOSTI

Dodajte Bose Surround zvočnike
Prepričljiv, poglobljen zvok, kakor v kinu
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Elegantno se zlije z Vašim prostorom, saj v višino meri manj kot 11 cm.

VEČ VSEGA

Dodajte bas modul in surround zvočnike
Vrhunska domača zabavna izkušnja
Brezžična povezljivost z zvočno letvijo.
Čudovit in strnjen sistem za enostavno postavitev

Več glasbe v več prostorih

Bose Smart soundbar 300 je del družine Bose pametnih zvočnikov, ki so zasnovani tako, da se lahko brezžično povezujejo. Ustvarite skupino več izdelkov, ki lahko povezano predvajajo glasbo v različnih prostorih hiše ali stanovanja. S pomočjo Bose SimpleSync™ tehnologije lahko vaš soundbar povežete tudi s prenosnimi Bose Bluetooth napravami, za povezavo 1 na 1.

DELITE Z NAMI SVOJO IZKUŠNJO

SHARE WITH US

#BoseSmart

Specifikacije

Kaj je v škatli

 • Soundbar 300
 • Daljinski upravljalnik (baterije priložene)
 • Napajalni kabel
 • Optični kabel
 • Hitra navodila

Dimenzije/Teža

 

Zvočnik (VxDxŠ): 5,6 cm x 69,5 cm x 10,3 cm) (3.2 kg)
Daljinski upravljalnik: (VxŠxD) :10.5 cm x 4 cm x 1.2 cm
Napajalni kabel: 1,52 m
Optični kabel: 1,52 m

Materiali

 

Ohišje: kakovostna plastika
Mrežica: Kovinska mrežica

Bluetooth

 

Bluetooth doseg: do 9 m
Bluetooth verzija: 4.2

Priključki

 

HDMI ARC (Audio Return Channel)
Optični vhod
Priključek za bas modul
Priključek za napajanje

Barve

 

Bose črna

Upravljanje

 

Daljinski upravljalnik: Vklop/Izklop, TV vir, glasnost, Mute, Bluetooth, bas, način Dialog

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.bose.com/en_us/products/speakers/home_theater/bose-smart-soundbar-300.html#v=bose_smart_soundbar_300_black

Dodatne informacije

Proizvajalec

BOSE