Opis

Opis izdelka

Denon Home 150 Brezžični HEOS Zvočnik bel ali črn

Brezžični zvok po vsej hiši

Kompaktni zvočnik Denon Home 150 bo predvajal vašo najljubšo glasbo z odličnim zvokom, ki ga pričakujete od blagovne znamke, kot je Denon. Združite ga z drugim zvočnikom Home 150 za stereo kombinacijo ali pa ga uporabite z drugimi napravami z vgrajeno tehnologijo HEOS, da boste dobili pravi večnamenski avdio sistem in uživali v vrhunskem zvoku svojih najljubših skladb.

Čisti visoki toni in globoki basi

Kot vse druge naprave znamke Denon je tudi Home 150 zgrajen tako, da zagotavlja neverjetno kakovost zvoka. Z napredno zvočno strojno opremo, strokovno nastavljeno digitalno obdelavo signalov in vrhunskimi pogonskimi enotami ta zvočnik prinaša zelo čiste in jasne visoke tonove ter globoke in močne base.

Internetni radio in glasbeno pretakanje

Vse odlične glasbene storitve so popolnoma integrirane: Deezer, Spotify Free in Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn in druge, pretakanje pa je omogočeno prek povezave WiFi, AirPlay 2 ali Bluetooth.

Predvajanje zvoka Hi-Res

Ta model zvočnikov bo z lahkoto predvajal vse vaše osebne glasbene zbirke v visoki ločljivosti – vključno z datotekami FLAC, WAV, ALAC in DSD 2.8 / 5.6MHz z močjo 192 kHz / 24 bit.

Enostavna nastavitev in upravljanje

Če želite začeti s tem zvočnikom, potrebujete aplikacijo HEOS. Lahko jo prenesete iz Apple Store ali Play Store in v nekaj minutah integrirate Denon Home 150 v svoje domače omrežje. Popoln nadzor sistema je izjemno poenostavljen: Hitre menije s svojo mobilno napravo uporabite samo z enim dotikom.

Vrhunska izdelava

Zvočnik Denon Home 150 zahvaljujoč svojemu elegantnemu dizajnu in odličnim materialom, ki se uporabljajo pri izdelavi, izstopa na osupljiv način in pritegne pozornost na prvi pogled. Toda hkrati je dovolj diskreten in nevsiljiv, da se bo zlahka prilegal vsaki notranjosti, ki jo srečate z najvišjimi estetskimi zahtevami. Izbirate lahko med dvema barvama, ki so na voljo – klasično črno in sodobno belo.

Celotna serija zvočnikov Denon Home podpira najnovejše glasovne pomočnike. Preprosto povejte svoje ukaze Amazon Alexi, Google Assistant ali Apple Siri: Zahtevajte predvajanje glasbe, povečajte glasnost, preidite na naslednjo skladbo in še več. Za Amazon Alexa preprosto naložite aplikacijo HEOS Home Entertainment Home iz aplikacije Amazon Alexa in uživajte v uporabi glasovnega nadzora s katere koli naprave Echo.

Vse zvočnike serije Home odlikuje intuitiven vmesnik na dotik – aktivira se takoj, ko približate roko. Kapacitivni gumbi zasvetijo, kar vam omogoča popoln in neoviran nadzor nad zvočnikom.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Zvočna postaja za
računalnik, MP3, računalnik, MP3/MP4
Vrsta zvočne postaje
hišna, hišna
Povezljivost zvočne postaje
Wi-Fi
Barva
črna
Povezljivost
Bluetooth, Wi-Fi
Sidrišče za
ne
Rms moč
Vgrajen mikrofon (s)
ne
Line vhod
1

Dodatne informacije

Proizvajalec

Denon