Opis

Manta SPK0801X160D TALOS z izjemno močjo je pravi multimedijski center, saj ima vgrajeno Bluetooth 5.0 povezavo za povezovanje s pametnimi napravami. Glasbo lahko predvajate tudi iz pametnih naprav, USB naprav ali preko HDMI vhoda (priklop TV sprejemnika, računalnika, itd.), na kontrolni plošči pa se nahajajo tudi vhod microSD za spominske kartice in 2x MIC-in vhod za priklop mikrofona.

Sistem je sestavljen iz glavnega zvočnika s kontrolno ploščo in dodatnega zvočnika, skupaj pa omogočata popoln prostorski zvok. Za zagotavljanje najvišje kakovosti zvoka ima vsak zvočnik vgrajene: 1x 8″ bass zvočnik, 1x 4″ srednjetonec in 1x 1″ visokotonec.

Oba zvočnika povezujejo avdio kabli, ki so priloženi v kompletu.

Močan ZVOČNI SISTEM!
• Izjemna moč!

SPK0801X160D TALOS se ponaša z izjemno močjo, uživali boste lahko v odlični kombinaciji visokih, srednjih in nizkih tonov, ki jih lahko tudi prilagajate s pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika. Zvok, ki navduši vsakogar!

• KARAOKE doživetje

S funkcijo KARAOKE in možnostjo snemanja glasu med karaokami je TALOS odlična rešitev za vse glasbene navdušence. Dodatno se na njem nahajajo tudi vhodi 2x MIC-in za priklop mikrofona, vhod USB in vhod microSD.

• Domači kino – HDMI ARC

HDMI ARC je popolna razširitev vašega domačega avdio sistema. TALOS lahko povežete s televizorjem kot sistem za domači kino s HDMI kablom. Najboljši zvok med gledanjem vaših najljubših filmov, serij ali predvajanju glasbe!

Še več funkcionalnosti
• Trosistemski zvočniki

Vsak zvočnik ima 8″ bas zvočnik, 4″ srednjetonec in 1″ visokotonec. Z ustrezno razporeditvijo omogočajo trosistemski zvočniki natančno lokalizacijo zvoka. To je kot nalašč za ljubitelje domačega kina in predvajanje glasbe v večjih prostorih.

• FM Radio

Zvočni sistem ima povrh vsega še funkcijo FM Radio za predvajanje vseh vaših najljubših radijskih postaj v realnem času kjerkoli in kadarkoli, brez uporabe dodatnih naprav ali aplikacij. To vam omogoča dodatno funkcionalnost in prednost pred konkurenčnimi zvočniki.

• Daljinski upravljalnik

S pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika lahko zdaj na daljavo in popolnoma brezžično upravljate vse funkcije zvočnika. Enostavno nastavite glasnost, tone ali pa upravljajte glasbo, ki se predvaja na zvočnikih zgolj s hitrim pritiskom na gumb!

Dodatne prednosti zvočnika ATHOS
Vhod HDMI ARC – možnost povezave s TV sprejemniki in ostalimi HDMI napravami. Popolno kinematografsko vzdušje!
FM Radio – poslušanje vaših najljubših radijskih postaj, vedno in povsod.
Bluetooth 5.0 – najnovejša povezava za hitro povezovanje s pametnimi napravami Android in iOS.
Moderen lesen dizajn – minimalistična in moderna oblika z leseno konstrukcijo v črni barvi se dobro poda v vsak prostor.
Manta SPK0801X160D bo poskrbel za odlično zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem in bo vaš zvesti prijatelj doma, na potovanjih, počitnicah, piknikih, prireditvah, kampiranju, plaži, itd…

Vsebina pakiranja
2x zvočnik Manta SPK0801X160D TALOS
daljinski upravljalnik
RCA avdio kabel
kabli za povezovanje zvočnikov
adapter za napajanje
navodila za uporabo

Tehnične specifikacije
Tip zvočnika: Hi-Fi zvočni sistem
Trosistemski zvočniki: DA (8″ bas zvočnik, 4″ srednjetonec, 1″ visokotonec)
Moč: 160W RMS (2x 80W RMS)
Bluetooth: DA (5.0)
FM Radio: DA
HDMI ARC: DA
DOMAČI KINO funkcija: DA
KARAOKE funkcija: DA
Predvajanje datotek: MP3, WAV
Snemanje: DA
Povezovanje: žično (priloženi kabli za povezovanje)
Vhodi: 1x USB, 1x microSD, 2x MIC-in, optični, RCA
Tip napajanja: preko priloženega adapterja
Napetost: AC 200-240V 50/60Hz
Pasovna širina: od 40 Hz do 20000 Hz
Barva: črna
Dimenzije (en zvočnik): 690 x 295 x 150 mm
Teža (glavni zvočnik): 7,9 kg
Teža (dodatni zvočnik): 5,8 kg
Teža (z embalažo): 15,45 kg
Garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Manta