Opis

Edifier S3000 Pro

Multimedijski zvočniki Edifier S3000 Pro so odkritje na glasbenem področju. Certificirana kakovost zvoka visoke ločljivosti in 6,5-palčna bas enota nudita največjo jasnost prenosa, ki odpravlja moteče šume. Izboljšana zasnova visokotonca s planarno membrano omogoča bogat, stabilen zvok in odličen akustični razpon. Na voljo 4 načini vam bodo zagotovo služili v vsaki situaciji in izpolnite vaša pričakovanja. Brezžična povezava prek Bluetooth 5.0 vam omogoča oddaljeno povezavo z večino modelov na trgu.

Napredna inovacija

Zvočniki so opremljeni z različico Bluetooth 5.0 in dekodirnim sistemom Qualcomm aptX HD. To pomeni, da ima S3000 Pro široko paleto združljivosti s številnimi dodatki. Številna vgrajena vrata vključujejo: USB, Line In, Balance, pa tudi optične in koaksialne vhode. Za zanesljiv prenos brez izgub ni treba iskati kablov. Povežite svojo opremo z modulom Bluetooth in si zagotovite takojšen in zanesljiv prenos signala brez motenj.

 

Zadovoljeni standardi kakovosti

V procesu ustvarjanja so bili uporabljeni elementi, ki so bili prej namenjeni le profesionalni opremi. Zvočniki s certifikatom visoke ločljivosti zagotavljajo široko frekvenčno območje in prilagajajo tonalnost trenutnemu načinu delovanja. Poleg tega sta bas gonilnik in visokotonec skupaj z aluminijastim stožcem odgovorna za kristalno čist zvok brez šuma. Dinamični nadzor, ki temelji na DSP, elektronski križanec in ojačevalnik razreda D zagotavljajo peščico nepozabnih doživetij ob poslušanju vaših najljubših melodij.

 

Poslovite se od nadležnih motenj

Se sprašujete, zakaj zvočniki S3000 PRO tako odlično obdelujejo zvočne signale? Zvok izjemne kakovosti je dosežen z naprednim procesorjem XMOS x Core200, ki podpira bitne hitrosti USB do 24bit/192kHz. Poleg tega uporaba tehnologije Kleernet omogoča popolnoma brez izgub in brez motenj brezžičnega prenosa signala. Pasovna širina 5,8G prispeva k izjemni stabilnosti, rešitev DNK (Detect and Avoid) pa omogoča odkrivanje in nato odpravljanje napak.

 

Veliko možnosti

Ne glede na vaše potrebe, se Edifier lahko še bolje prilagodi zahtevnim situacijam. Brez težav preklapljajte med štirimi načini, kot so Classic, Monitor, Dynamic in Vocal. Ti štirje zvočni načini so zasnovani tako, da poudarjajo značilne tone v različnih zvrsteh glasbe in zvoka. Kadarkoli lahko preizkusite vse nastavitve in si zagotovite ure zabave, tako da začnete impresivno TV serijo ali gledate koncerte svojih idolov.

Priročno upravljanje od koder koli

Za daljinsko upravljanje je vključen funkcionalni daljinski upravljalnik, ki vam omogoča popoln nadzor na daljavo. Posamezno prilagodite visoke tone, nizke tone ali glasnost, ne da bi se premikali z udobnega stola. S samo premikom ene roke lahko vklopite in izklopite, začasno ustavite/nadaljujete predvajanje, previjete skladbo nazaj, izberete vir zvoka ali enega od načinov.

Eleganten mat zaključek

Temno leseno ohišje je kombinirano s sodobnimi hi-tech funkcijami za klasičen, prefinjen videz. Odlično se bo obnesel kot okusen dodatek v elegantno urejeni sobi. Planarni zvočniki so odgovorni za bolj podrobne, občutljive tone, tako da lahko uživate v enako kakovostni glasbi v celotnem domu.

Specifikacija

Blagovna znamka:Edifier
model:S3000 PRO
Izhodna moč:R/L (visoke note): 8 W + 8 W; R/L (srednji in bas): 120 W + 120 W
Razmerje signal/šum:R/L: ≥85 dB (A)
Frekvenčni odziv:R/L: 38 Hz – 40 kHz
Avdio vhodi:Line In, Balance, Bluetooth, Optical, Coaxial, USB
Vhodna občutljivost:Line In: 600 ±50 mV; Uravnoteženost: 1000 ±50 mV; OPT/COAX: 400 ±50 mFFs; Bluetooth: 450 ±50 mFFs; USB: 400 ±50 mFFs
Bas gonilnik:6,5-palčna (179 mm) membrana iz aluminijeve zlitine
Gonilnik visokotonca:107 x 107 mm, planar s svileno membrano
dimenzije:232 x 356 x 268 mm
teža:21,1 kg

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.edifier.com/product-s3000-pro.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

Edifier