Opis

Zelo živahen in igriv, zna ravnati z barvami in barvami s presenetljivo lahkoto za zvočnik svoje kategorije. Njegov visok srednji razpon je svetleč in svilnat, tako natančen kot zelo telesen. Njegov bas je neverjeten glede na njegov obseg in v tem registru ne čutimo niti frustracij niti pomanjkanja.

Dobavljiv v biserno beli barvi ter črno saten barvi.

Njegovo načelo obremenitve omogoča uporabo skoraj nobenega vpojnega, zato so zadnje oktave lepe berljivosti in pri uporabi majhnega volumna ni pogosto prisoten občutek zoženja ali celo brenčanja.

Proučevali smo ga tako, da ga lahko tudi obesimo na steno ali naslonimo nanjo, tako lahko nizkemu registru damo še več snovi in energije. Odprtine, nameščene bočno in zrcalno, razpršijo komplementarno in zelo homogeno zvočno polje v nizkem srednjem basovskem registru, prisotnost stene za njimi ne bo motila berljivosti v tem delu spektra.

Stereofonična podoba je stabilna in natančna ter se široko odpira tudi onkraj zvočnikov, kar je znak strogega faziranja vseh komponent.

Najnovejše optimizacije te jubilejne različice so nam omogočile nadaljnje izboljšanje zmogljivosti tega zelo prisrčnega malega zvočnika. Tako nam je uporaba aluminijaste košare, ki je bolj toga od ABS, omogočila izboljšanje impulznega odziva in s tem dinamike. Faza na visokotoncu izboljša njegovo usmerjenost in linearnost. Velika klobučevina na sprednji strani razprši prve odseve na omari in izboljša kakovost zvočne slike.

Izkoristili smo priložnost, da posodobimo njegovo estetiko in ji damo bolj vrhunski značaj zahvaljujoč zaobljenim poljem sprednje strani in velikemu zaokroževanju premera zadnjih vodoravnih robov. Končno je zdaj na voljo v dveh zaključkih: satensko črni barvi in zelo lepem trislojnem biserno belem laku.

FOLIAJUBILE bi moral navdušiti ljubitelje žive glasbe, ki iščejo zvok brez umetnosti ali karikature z rafiniranimi barvami. Zagotovil bo ure poslušanja brez utrujenosti ali utrujenosti in v vseh pogledih zvest zvočni filozofiji izdelkov Jean Marie Reynaud.

ACUSTIČNI ZVOČNIK:
Sistem z dvojno asimetrično sklopljeno in uglašeno votlino, ki vodi do stranske odprtine, nameščene kot ogledalo za par. Ta obremenitev omogoča uporabo blizu stene ali ob njej. Asimetrična prostornina obremenitve, ki omejuje vzporedne površine v omari in omogoča uporabo le strogega minimalnega vpojnega materiala, s čimer se ohranita naravnost in preglednost sistema. Visokotonec v sredini lopute za enakomerno razpršitev signala v navpični in vodoravni ravnini. Dodatek velikega filca, ki obdaja zvočnike, omogoča difrakcijo prvih odbojev signala okoli zvočnikov, s čimer se bistveno izboljša obnašanje faze zunaj osi. Meditirajte 19 mm. Zaobljeni sprednji robovi preprečujejo učinke robov.
Sistem pritrjevanja in žlebljenja, ki omogoča obešanje FOLIAJUBILE na steno.

WOOFERS/MEDIUM:
130 mm, aluminijasta košara, ploski in prezračevani pajek, prezračevan dvojni magnet, papirni hipergrafski stožec, bojna glava proti vrtinčenju, vzmetenje z visoko močjo povratnega udarca in visoko dušenje, ki zagotavlja močan in hiter bas.
25 mm glasovna tuljava na kaptonski podpori.

VISOKOTONCI: 25 mm svilena kupola,
ki zagotavlja zelo linearen in brezbarven odziv. Dvojni neodim magnet, neferotekočinska zračna reža, ki jo omogoča uglašena dvojna zadnja komora, ki zagotavlja nizko resonančno frekvenco in popolno prehodno dušenje. Sprejetje faznega dela “polmeseca” z valovodom, ki izboljšuje vodoravno usmerjenost visokotonca in njegovo linearnost v osi.

FILTER:
12 in 18 dB/oktavo.
Mejne frekvence: 3200 Hz.Čisti bakreni dušilki velikega premera z zelo nizko ohmično odpornostjo.
Ožičenje “v zraku” brez tiskanega vezja z uporabo posebnega bakrenega srebrnega kabla.

UPORABA NASVETOV:
Zahvaljujoč zelo rahli usmerjenosti ni treba zbližati dveh zvočnikov proti idealni točki poslušanja, jih zelo rahlo stisniti, da bi kar najbolje izkoristili fazo sistema.
Vložek na zadnji strani vam omogoča, da na steno obesite FOLIAJUBILE, priporočamo višino približno 50 cm pod zvočnikom, lahko pa je višji, če ga želite poslušati vstati.
Razmik bo določen eksperimentalno. Teoretično je idealen približno 2 m od osi do osi, vendar se ta razdalja lahko zmanjša ali poveča. Zrcalne stranske odprtine morajo biti nameščene navznoter za razmik 1,5 m in več, usmerjene bodo navzven z razmikom, manjšim od 1,5 m.

POMEMBNO:
Ta sistem je bil razvit za domačo uporabo, v nobenem primeru ga ni mogoče uporabiti za javno ali zasebno ojačitev zvoka.
Noben incident, ki bi nastal zaradi te vrste uporabe, na noben način ne bi bil krit z našo garancijo.

Pasovna širina60 – 22000 Hz
Impedanca6 ohmov (najmanj 4 ohmi)
Delovna moč20 do 120 vatov
Občutljivost86 dB/W/M
VelikostH 43, D 21, Š 20 cm
Teža9 kg

Maloprodajna cena velja za 1 par.

Dodatne informacije

Proizvajalec

JMR