Opis

Prenosni keramični grelnik s senzorjem gibanja
S tem idealno oblikovanim keramičnim grelnikom IRIS OHYAMA JCH-15TD4 preprosto in hitro segrejete zrak v svojem okolju! Ima 3 stopnje grelne moči z maksimalno močjo 1500W za prilagoditev vašim potrebam, hkrati pa ima vgrajen tudi senzor gibanja.

Keramični grelnik tudi funkcijo zaklepanja, ki preprečuje kakršne koli motnje v napravi ter vas in vaše najbližje in otroke varuje pred kakršno koli nesrečo v gospodinjstvu.

Če se naprava prevrne, se bo samodejno ustavila, kar vam bo med uporabo nudilo dodatno zaščito. Moderen dizajn, in prednja plošča v imitaciji lesa, daje grelniku sodoben in oblikovalski videz, ki se bo popolnoma prilegal vsaki notranjosti. Poleg tega njegova majhna teža (samo 2,5 kg) olajša prenašanje iz ene sobe v drugo, kompaktna velikost (26 x 13,5 x 38,5 cm) pa zagotavlja enostavno shranjevanje.

Pester nabor naprednih funkcij
Pametno ogrevanje s tremi ogrevalnimi močmi omogoča enostavno prilagoditev temperature vašega prostora potrebam, da lahko izkoristite resnično udobje.
Senzor / detektor gibanja, ki ga lahko aktivirate, da samodejno zaustavi napravo, če po določenem času (90 sekund, 5 minut ali 10 minut), ne zazna prisotnosti.
Popolnoma varno delovanje, ki ga omogoča zaklepanje funkcij in s tem preprečevanje motenj delovanja naprave. Poleg tega se bo naprava samodejno ustavila, če se prevrne naprej.
Časovnik za samodejni izklop po 1 uri ali 2 urah delovanj, z možnostjo dodajanja 3 ur temu času, zagotavlja, da vso noč spite v toplem okolju.
Kompaktna oblika prinaša enostavnost shranjevanja, hkrati pa boste prihranili tudi prostor.

Vsebina pakiranja
keramični grelnik IRIS OHYAMA JCH-15TD4
navodila za uporabo

Tehnične specifikacije
Tip izdelka: keramični grelnik
Model: JCH-15TD4
Moč: max. 1500 W
Kontrolna plošča: DA, vgrajena
Nastavljivo gretje: DA, 3 različne stopnje (High – 1500W / Low – 750W / Breeze)
Nastavljiv čas delovanja: DA, 1 ura / 2 uri + možnost podaljšanja za 3 ure
Senzor gibanja: DA, vgrajen
Samodejni izklop pri načinu zaznavanja gibanja: DA, nastavljiv (90 sekund / 5 min / 10 min)
Tipka za vklop / izklop: DA
Varnostno zaklepanje: DA
Dolžina napajalnega kabla: 180 cm
Nazivna napetost: 220 – 240 V
Nazivna frekvenca: 50 Hz
Dimenzije: 260 x 135 x 385 mm
Teža: 2,5 kg
Barva: bela, rjava
Garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

OHYAMA