Opis

Opcije:

Pripravite se, da vas bo navdušilo. Prišel je nadaljnji razvoj oblikovalskega genija Paula W. Klipscha. Klipsch Cornwall IV bo vašo sobo napolnil s kristalno čistim zvokom, vse do najmanjših podrobnosti.

Lastnosti:

 • Vključuje novo 10-letno garancijo
 • Trosmerni, 15-palčni zvočniki z ropo
 • Vsi novi mid-range voznik stiskanje, sredi rog z mumpsu in traktrisa ® pristanišč
 • Vrhunska aluminijasta vhodna plošča za namestitev velikih, visokokakovostnih zvočniških kablov za bi-wiring ali bi-amping
 • Najboljše v svojem razredu, zelo vzdržljivo ohišje zvočnikov, sestavljeno s ponosom v Hopeu v Arkansasu kot del serije Klipsch Heritage
 • Na voljo v lesenih furnirjih naravne češnje, satenastega črnega pepela in ameriškega oreha, ki dopolnjujejo vsak prostor
 • Cena velja za kos!

  NOVI TRIKI – BOLJŠI ZVOK

  Rečeno je, da ne moreš izboljšati popolnosti.

  Ni res.

  Klipsčevi inženirji so še naprej izvajali revolucionarno vizijo edinstvenega pristopa ustanovitelja podjetja Paula W. Klipscha k akustični zmogljivosti z nadgradnjami talnega zvočnika Heritage Cornwall IV.

SLUŠAJTE IN VIDITE RAZLIKO

KAJ JE NOVEGA?

V notranjosti ima Cornwall IV nov srednjefrekvenčni gonilnik in novo hupo Tractrix™ srednjega tona za izboljšano jasnost in podrobnosti ter nova vrata za večjo jasnost in globlje nizke tone.

Zunanjost Cornwalla IV je tudi sprememba v primerjavi s svojimi predhodniki. Odlikuje ga nov dizajn logotipa, ki je napisan tako, da se ujema z drugimi izdelki Heritage, nov mat črni dvižni del, ki daje lebdeči videz, in posodobljeno vrhunsko vhodno ploščo iz brušene kovine.

NAJBOLJŠI OD NAJBOLJŠIH

Kot “največji med kompaktnimi” zvočniki Heritage, Cornwall IV ponuja najvišjo zmogljivost od vseh zvočnikov, ki niso popolnoma obremenjeni.

Le legendarni Klipschorn in La Scala (s svojimi nizkofrekvenčnimi zasnovami, napolnjenimi z rogovi) presegata Cornwall v podaljšku in izhodu nizkih tonov.

VELIKI BRAT

Zvočnik Cornwall, ki je bil prvotno predstavljen leta 1959, je bil zasnovan tako, da služi kot večja alternativa s celotnim obsegom za Heresy, ko se uporablja kot zvočnik osrednjega kanala med dvema široko razmaknjenima Klipschornima.

Tako bo Cornwall verjetno drugi komercialno proizveden osrednji zvočnik na svetu.

DOMA VZGOJENO

Majhno mesto Hope v Arkansasu je rojstni kraj govorca Klipsch Cornwall. Od leta 1959 sestavljamo ročno izdelane omare, ponosni smo, da še naprej izdelujemo in sestavljamo te ročno izdelane zvočnike v Hopeu.