Opis

HERESY IV TALNI ZVOČNIK

Opcije:

Prvič predstavljen leta 1957, Heresy, trismerna zasnova, se je začela kot kompaktni zvočnik osrednjega kanala, ki je spremljal Klipschorn® v stereo nizih s tremi zvočniki. Heresy IV ponuja neprimerljivo kakovost zvoka iz relativno majhnega zvočnika.

NAGRADA ANDREW ROBINSON “PERSONAL PICK” BEST OF 2020

ROBINSON 2020 ANDREWS FAV 1

Lastnosti:

 

  • Povsem nov kompresijski gonilnik srednjega tona K-702 s poliimidno membrano za izjemne podrobnosti
  • Heresy IV prvič vključuje zadnji priključek za najučinkovitejši in najhitrejši prenos zraka v svojem razredu, ki zmanjšuje hrup v vratih za močnejše nizke frekvence
  • K-702 Srednji toni je združen s K-704 Tractrix® hupo za širok vzorec pokritosti
  • K-107-TI visokofrekvenčni gonilnik z membrano iz titana s popolnoma novim široko disperzijskim faznim vtičem za zagotavljanje izjemno enakomerne visokofrekvenčne disperzije
  • Povsem novo omrežje visoke zvestobe za bolj resničen zvok, najboljšo učinkovitost v razredu in moč
  • Priključki Klipsch Tractrix imajo po meri oblikovane notranje bakle, ki pomagajo zmanjšati turbulenco zraka, ki vstopa v pristanišče. Manj turbulentnega zraka pomaga zmanjšati hrup vrat za čistejše in močnejše nizke tone
  • Na voljo v visokokakovostnem satenastem črnem pepelu, naravnem češnjem, furnirju iz lesa iz hrasta ali ameriškega oreha
  • Zasnovan in sestavljen v ZDA
Klipsch Heresy IV od blizu

MALA HEREZIJA JE DOBRA ZA DUŠO

Heresy IV je verjetno svetovni prvak v zvočnikih.

Ne glede na to, ali gre za vašo rastočo zbirko vinilov, domači kino ali kar koli drugega, vam bo Heresy IV pobral nogavice.

Tudi če jih nikoli ne vklopite, so prva stvar, ki jo nekdo opazi v sobi – in ko jih vklopite, lahko njihov čist, oster zvok navduši tudi najbolj zahtevne ljubitelje zvočnikov.

Gear Patrol

Heresy Made In Usa Hope Ar 2000x1125

ZASNOVAN IN SESTAVLJEN V ZDA. MADE TO ROCK.

Zvočnik Klipsch Heresy IV s ponosom ročno izdeluje v Hopeu v Arkansasu že več kot 50 let, je dokaz kakovosti, ki jo Klipsch zahteva od vsakega od svojih zvočnih izdelkov.

Tukaj je še 50 let herezije.

Pwk pregled 2000x1125

REKLI SO, DA NE MORE

AMPAK ON JE TO VSEENO STORIL

Ko je Paul W. Klipsch razvijal manjši zvočnik za uporabo med dvema Klipschornima, je znanec izjavil, da ga nikakor ne more predstaviti javnosti, ker je v neposrednem nasprotju z načeli kotne rogove in je pomenilo akustično herezijo.

“Za vraga ne morem,” je rekel g. Klipsch. “In ravno tako bom temu rekel!”

Leto pozneje je bil predstavljen zvočnik Klipsch Heresy in je, ironično, postal prodajna uspešnica na trgu cerkvenih zvočnih ojačitev.

ZGODOVINA

Klipsch Heresy I Vstereo z motornim kolesom

KAJ JE NOVEGA?

ZADNJA VRATA

Heresy je prvič v svoji dolgi zapuščini zdaj opremljen z zadnjim priključkom – izboljšano nizkofrekvenčno razširitev za skoraj 10 Hz, za bas, ki napolni prostor.

Popolnoma nova vrata Heresy IV z uporabo geometrije Tractrix omogočajo najučinkovitejši in najhitrejši prenos zraka v svojem razredu, kar zmanjša hrup v vratih za močnejše nizke frekvence. Priključki Klipsch Tractrix imajo po meri oblikovane notranje bakle, ki pomagajo zmanjšati turbulenco zraka, ki vstopa v pristanišče. Manj turbulentnega zraka pomaga zmanjšati hrup vrat za čistejše in močnejše nizke tone.

Poleg tega, da zagotavlja gladek, dinamičen zvok in nizko popačenje, je Heresy IV na voljo v visokokakovostnem furnirju iz lesa naravne češnje, hrasta v stiski, ameriškega oreha ali satenskega črnega pepela. Priložena je poševna dvižna podlaga za postavitev tal, ki jo je mogoče odstraniti za vgradnjo v omare.

Upoštevajte: izdelki iz serije Klipsch Heritage so izdelani po naročilu, omare pa so ročno izdelane v ZDA v našem proizvodnem obratu Hope, Ark. Izberite “standardno pošiljanje” in dovolite do 8 tednov za čas obdelave.

Klipsch Legacy Pwk

THE GREAT AMERICAN SPEAKER COMPANY

Naš ustanovitelj, Paul W. Klipsch, je bil inženir, izumitelj, norec in certificiran genij. Svoje življenje je porabil za to, da bi svetu prinesel boljši zvok. Od leta 1946 nadaljujemo s strastjo našega ustanovitelja za zagotavljanje najboljše možne domače zvočne izkušnje.

Ne kupujete le zvočnika – kupujete delček ameriške zgodovine zvoka, zgrajene na več kot 70-letni nenavadni akustični tehnologiji.

Specifikacije : https://d2um2qdswy1tb0.cloudfront.net/product-specsheets/Heresy-IV-Spec-Sheet-v03.pdf

Cena velja za KOS zvočnika!

Garancija 10 let

Dodatne informacije

Proizvajalec

Klipsch