Opis

Opcije:

Ref III Črni pepel

Zagotovite si legendarni, visoko zmogljiv Klipschev zvok in kristalno čist dialog z zvočnikom sredinskega kanala RC-64 III. Osrednji zvočnik RC-64 III s popolnoma novim kompresijskim gonilnikom iz titana, hupo Tractrix iz stisnjene 90° x 90° stisnjene gume, nizkotonci iz keramike iz lite košare in obdelavo v vrhunskem lesenem furnirju za pohištvo – zagotavlja resnično za življenje, prva vrsta, akustika kinematografske kakovosti.

Lastnosti:

 • Povsem nov 1 3/4″ titanium kompresijski gonilnik
 • 90° x 90° hupa Tractrix iz stisnjene ulite gume
 • 2 1/2 Way Network Crossover Design
 • Quad 6,5″ keramični nizkotonci iz lite košare
 • Vrhunski leseni furnirji za pohištvo
 • Sestavljeno v Hopeu, AR

  90° X 90° TRACTRIX® ROG

  Preoblikovana hupa Tractrix uporablja krožno grlo roga, združeno s kvadratnim ustjem roga, da dodatno izboljša visokofrekvenčni odziv in razširitev, hkrati pa izboljša sliko in dinamiko. Stisnjena oblikovana gumijasta konstrukcija dodaja visokofrekvenčno blaženje za zmanjšanje grobosti in izboljšanje podrobnosti. To ustvari najčistejši in najbolj naraven zvok.

  NOV 1 3/4 TITANIJSKI KOMPRESIJSKI GONIL MEMBRANE

  Kompresijski gonilnik ima novo zasnovo faznega vtiča za izboljšanje fazne koherence v grlu hupe, kar ima za posledico izboljšano linearnost zvočnega tlaka pri visokih frekvencah.

KERAMETALNI NIZKOZVOČNIKI SPUN COPPER™

Keramični nizkotonci predstavljajo vrhunec oblikovanja zvočnikov Klipsch, ki ohranjajo izjemno togost in lahko konstrukcijo za minimalno lomljenje membrane in popačenje. V kombinaciji s kompresijskim gonilnikom Tractrix, obremenjenim s hupo, zagotavlja najvišjo učinkovitost zvočnikov v svojem razredu.

DIZAJN NISKOZVOČNIKA Z LITIM OKVIRJEM

Vsak 6,5-palčni nizkotonec je opremljen z okvirjem iz močnega litega aluminija za delovanje brez resonance.

DIZAJN 2 1/2 SMERNEGA OMREŽNEGA KRIŽNIKA

Prefinjena zasnova mreže RC-64 III oslabi izhod zunanjih nizkotoncev pri višjih frekvencah, da zmanjša horizontalne motnje izven osi zvočnika. To ohranja široko in enakomerno porazdelitev zvoka – zagotavlja, da vsak poslušalec sliši informacije osrednjega kanala točno tako, kot je predvideno.

LESNI FURNIRJI ZA POHIŠTVO

Vsa ohišja RC-64 III uporabljajo lesene furnirje za pohištvo in so na voljo v črnem jesenu, češnji in orehu.

ZASNOVANO IN SESTAVLJENO V AMERIKI

Ti zvočniki so narejeni po strogih standardih Klipsch — najstrožjih v industriji. Se spomnite odličnega zvoka? Tudi mi. Te zvočnike so v ZDA oblikovali in sestavili ponosni obrtniki v mestu Hope v Arkansasu. Tako kot je nameraval Paul W. Klipsch (PWK).