Opis

Odlikuje ga popolnoma nov kompresijski gonilnik iz titana, rog Tractrix iz stisnjene gumijaste gume 90×90, prenovljena ohišja z ločenimi košarami, keramični nizkotonci iz litega koša in zaključen v vrhunskem furnirju iz pohištva-RF-7 III talni zvočnik prvak, naš legendarni, visoko izvedba Klipschov zvok.

Cena velja za kos!

Lastnosti:

  • Popolnoma nov 1 3/4 “kompresijski gonilnik iz titana
  • 90×90 stisnjen rog iz stisnjene gumirane gume
  • Prenovljena bifurkirana omara
  • Dvojna vrata Tractrix
  • Dvojni 10 “keramični nizkotonci iz litega koša
  • Lesni furnir vrhunskega pohištva
  • Sestavljeno v Hope, AR

90 ° X 90 ° TRACTRIX® HORN

Prenovljeni rog Tractrix Horn uporablja okroglo grlo, ki je povezano s kvadratnim rogom, da dodatno izboljša visokofrekvenčni odziv in razširitev, hkrati pa izboljša slikanje in dinamiko. Stisnjena gumirana gumijasta konstrukcija dodaja visokofrekvenčno dušenje, da zmanjša grobost in izboljša podrobnosti. Tako nastane najčistejši, najbolj naraven zvok.

VSE NOVE VOŽNE SILE

1 3/4 “TITANIJ DIFRAFAMSKI KOMPRESIJSKI VOZAČ

Kompresijski gonilnik ima novo zasnovo faznega vtiča za izboljšanje fazne koherencije na grlu roga, kar ima za posledico izboljšano linearnost zvočnega tlaka pri visokih frekvencah.

IZVEDENI BAKROVI KERAMETALNI WOOFERS ™

Keramični nizkotonci predstavljajo vrhunec Klipschovega gonilnika, ki ohranja izjemno togost in lahko konstrukcijo, za minimalno lomljenje in popačenje stožcev. V kombinaciji s kompresijskim gonilnikom Tractrix s hupo, ki zagotavlja največjo učinkovitost v svojem razredu.

NOVA DVOJNA KOMORA + TRACTRIX® PORT

Novo razdeljeno ohišje RF-7 III omogoča, da vsak 10-palčni gonilnik in vrata delujejo neodvisno od drugih. To izboljša linearnost obeh pogonskih sistemov in zmanjša težave s stoječimi valovi znotraj omare, ki lahko povzročijo frekvenčne anomalije v občutljivih frekvencah srednjega območja.

Z uporabo geometrije Tractrix nova vrata RF-7 III omogočajo najučinkovitejši prenos zraka iz omare-za najčistejši in najmočnejši nizkofrekvenčni odziv na trgu.

OBLIKOVANJE DUFERJA LETNEGA OKVIRA

Vsak 10-palčni nizkotonec ima robusten okvir iz litega aluminija za delovanje brez resonanc. Poleg tega ima vsak nizkotonec vgrajeno strukturo magneta z dvojnim kratkim obročem, ki odpravlja modulacijo magnetnega toka, kar ima za posledico izboljšano linearnost gibanja stožca.