Opis

Opcije:

Pridobite neverjeten stereo zvok kinematografske kakovosti z zvočniki za knjižne police RP-500M. Lastniška tehnologija Klipsch temelji na več kot 70 -letnih zvočnih izkušnjah in ponuja najboljšo možno izkušnjo domačega kina.

Cena velja za par!

Lastnosti:

  • 1 ”Titanium LTS ventiliran visokotonec s hibridnim trugom Tractrix®
  • 5.25 -palčni bakreni nizkotonci iz keramičnih kovin ™
  • Bass-Reflex prek vrat za vžig zadaj Tractrix ®
  • Vrhunski zaključki iz ebenovine in oreha, odporni na praske
  • Močna, prilagodljiva odstranljiva magnetna rešetka
  • Dimenzije: 13,50 x 6,81 x 9,50 palca

HYBRID TRACTRIX® HORN TEHNOLOGIJA

Zaščitena tehnologija Tractrix® s klapami Klipsch zagotavlja, da je visokofrekvenčna energija zvočnikov za knjižne police RP-500M usmerjena neposredno v poslušalca in zmanjšuje nezaželen, umetni odmev, ki ga povzroča posredni zvok, ki se odbija od sten-kar pomeni, da boste doživeli najbolj jasen, podroben, resničen možen zvok.

ANTOMIJA ROGOV

Zvočniki serije Klipsch Reference Premiere imajo stisnjeno oblikovano silicijevo površino, ki je matirana s trupom 90 ° x 90 ° Tractrix, da zmanjša resonanco rogov za bolj gladek frekvenčni odziv. Računalniško modelirani fazni vtiči Klipsch delujejo kot mehanski filter, ki dodatno zagotavlja gladek, raven frekvenčni odziv, hkrati pa ščiti visokotonec pred poškodbami.

VENTILNI VISOKOTONEC

Odzračena zasnova visokotonca zmanjšuje stoječe valove za membrano visokotonca za bolj gladko visokofrekvenčno reprodukcijo.

Majhna, vendar trdna sestava diafragme titanovega visokotonca presega zmogljivosti visokotoncev iz aluminija, polimera ali svile.

Klipschova nagrajena tehnologija Linear Travel Suspension uporablja batne premike titanove membrane, ki zmanjšuje popačenja in oddaja resničen zvok.

Ohišje iz keramičnega magneta zagotavlja vrhunske zmogljivosti, visokotonci Klipsch Reference Premiere pa postavljajo standard v akustični reprodukciji.

CERAMETALLIC ™ NIŽALNIKI ™

Klipsch lastniški nizkotonec Cerametallic ™ je zvočni in estetski podpis zvočnikov za knjižne police RP-500M. Ti izjemno lahki, togi materiali ohranjajo svojo obliko, hkrati pa lahko z največjo učinkovitostjo oddajajo nižje frekvence.