Opis

Opcije:

Klipsch RP-6000F talni zvočnik, ki uporablja več kot 70 let akustične tehnologije, prinaša neverjetno zvočno jasnost za vrhunsko poslušanje.

Cena velja za kos!

Lastnosti:

  • 1 ”Titanium LTS ventiliran visokotonec s hibridnim trugom Tractrix®
  • Dvojni 6,5 -palčni bakreni nizkotonci iz keramične kovine ™
  • Bass-Reflex prek vrat za vžig zadaj Tractrix ®
  • Dvojni vezni stebri za dvožične/bi-amp
  • Močna, prilagodljiva odstranljiva magnetna rešetka
  • Mere: 39,62 “x 9,35” x 17,02 “

HYBRID TRACTRIX® HORN TEHNOLOGIJA

Lastniška tehnologija Klipsch Tractrix® z rogovi zagotavlja, da je visokofrekvenčna energija talnega zvočnika RP-6000F usmerjena neposredno v poslušalca in zmanjšuje nezaželen, umetni odmev, ki ga povzroča posredni zvok, ki se odbija od sten-kar pomeni, da boste doživeli najbolj jasen, podroben, resničen možen zvok.

ANTOMIJA ROGOV

Zvočniki serije Klipsch Reference Premiere imajo stisnjeno oblikovano silicijevo površino, ki je matirana s trupom 90 ° x 90 ° Tractrix, da zmanjša resonanco rogov za bolj gladek frekvenčni odziv. Računalniško modelirani fazni vtiči Klipsch delujejo kot mehanski filter, ki dodatno zagotavlja gladek, raven frekvenčni odziv, hkrati pa ščiti visokotonec pred poškodbami.

VENTILNI VISOKOTONEC

Odzračena zasnova visokotonca zmanjšuje stoječe valove za membrano visokotonca za bolj gladko visokofrekvenčno reprodukcijo.

Majhna, vendar trdna sestava diafragme titanovega visokotonca presega zmogljivosti visokotoncev iz aluminija, polimera ali svile.

Klipschova nagrajena tehnologija Linear Travel Suspension uporablja batne premike titanove membrane, ki zmanjšuje popačenja in oddaja resničen zvok.

Ohišje iz keramičnega magneta zagotavlja vrhunske zmogljivosti, visokotonci Klipsch Reference Premiere pa postavljajo standard v akustični reprodukciji.

CERAMETALLIC ™ NIŽALNIKI ™

Klipsch lastniški nizkotonci Cerametallic ™ so zvočni in estetski podpis zvočnikov RP-6000F. Ti izjemno lahki, togi materiali ohranjajo svojo obliko, hkrati pa lahko z največjo učinkovitostjo oddajajo nižje frekvence.

ANATOMIJA NIVOFERJA

Klipsch Cerametallic ™ stožci so mat za dvoslojno bakreno navita zvočna tuljava za izjemno prevodnost.

Referenčni nizkotonski zvočniki Premiere so nameščeni v nerezonirajoči košari iz vtisnjenega jekla, ki je pritrjena na motor z velikim magnetom za izjemno učinkovitost in nizko popačenje, za optimalno akustično izvedbo pa je prilagojena našim visokotoncem, obremenjenim z rogovi.

TRACTRIX® PORT + DVOJNI PRIKLJUČKI

Zadnja vrata Tractrix so popolnoma prilagojena ohišju in nizkotoncem, kar ustvarja idealen pretok zraka z minimalnimi popačenji ali turbulencami tudi pri najnižjih frekvencah.

Talni zvočnik RP-6000F ima dvojne vhodne sponke, tako da lahko zvočnike povežete z dvožičnimi ali dvojnimi ojačevalniki za visoko zmogljivo izkušnjo po meri.