Opis

Opcije:

Z uporabo 1-palčnega titanovega visokotonca, ki je povezan z našo lastniško hibridno trubo Tractrix ® -nagrajeni zvočniki za knjižne police RP-600M zagotavljajo neverjetno akustiko, ki bo vaš dom napolnila z glasnim, kristalno čistim zvokom in robustnim nizkim tonom.

Cena velja za par!

Lastnosti:

  • Prodano v parih
  • 1 “Titanium LTS Odzračevalni Tweeter z Hybrid traktrisa ® rogu
  • 6,5 -palčni nizkotonci iz bakrenega metala Cerametallic ™
  • Bass-Reflex prek vrat za vžig zadaj Tractrix ®
  • Dvojni vezni stebri za dvožične/bi-amp
  • Močna, prilagodljiva odstranljiva magnetna rešetka
  • Mere: 15,69 “x 7,95” x 11,85 “
Stereophile Vector Logo

“Tako poceni zvočnik ne bi smel biti tako dober. Ni racionalno. Klipsch Reference Premiere RP-600M ni le odličen zvočnik za svojo ceno ali za rogoznike Klipsch Kids-je veliko boljši od tega. V mojem svetu je ta zvočnik edinstveno pomembno odkritje. Zelo priporočljivo. ”

Herb Reichert, revija “Stereofil”

HYBRID TRACTRIX® HORN TEHNOLOGIJA

Zaščitena tehnologija Tractrix® z rogovi Klipsch zagotavlja, da je visokofrekvenčna energija zvočnikov za knjižne police RP-600M usmerjena neposredno v poslušalca. To zmanjšuje neželeni, umetni odmev, ki ga povzroča posredni zvok, ki se odbija od sten – kar pomeni, da doživite najbolj jasen in podroben zvok.

ANTOMIJA ROGOV

Zvočniki serije Klipsch Reference Premiere imajo stisnjeno oblikovano silicijevo površino, ki je matirana s trupom 90 ° x 90 ° Tractrix, da zmanjša resonanco rogov za bolj gladek frekvenčni odziv. Računalniško modelirani fazni vtiči Klipsch delujejo kot mehanski filter, ki dodatno zagotavlja gladek, raven frekvenčni odziv, hkrati pa ščiti visokotonec pred poškodbami.

VENTILNI VISOKOTONEC

Odzračena zasnova visokotonca zmanjšuje stoječe valove za membrano visokotonca za bolj gladko visokofrekvenčno reprodukcijo.

Majhna, vendar trdna sestava diafragme titanovega visokotonca presega zmogljivosti visokotoncev iz aluminija, polimera ali svile.

Klipschova nagrajena tehnologija Linear Travel Suspension uporablja batne premike titanove membrane, ki zmanjšuje popačenja in oddaja resničen zvok.

Ohišje iz keramičnega magneta zagotavlja vrhunske zmogljivosti, visokotonci Klipsch Reference Premiere pa postavljajo standard v akustični reprodukciji.

CERAMETALLIC ™ NIŽALNIKI ™

Klipsch lastniški nizkotonec Cerametallic ™ je zvočni in estetski podpis zvočnikov za knjižne police RP-600M. Ti izjemno lahki, togi materiali ohranjajo svojo obliko, hkrati pa lahko z največjo učinkovitostjo oddajajo nižje frekvence.