Opis

Subwoofer SPL-120 je korak naprej od serije Klipsch Reference. Nizkotonski zvočniki serije Klipsch SPL z visoko učinkovitim ojačevalnikom razreda D in bakrenim nizkotoncem Cerametallic ™ zagotavljajo najboljši nizkofrekvenčni izhod v svojem razredu.

Lastnosti:

  • 12 -palčni bakreni nizkotonci iz keramičnih kovin ™
  • Bass-Reflex prek ekskluzivnih notranjih vrat za bliskanje s sprednjim streljanjem
  • Ojačevalnik razreda D z maksimalno močjo 300 W RMS / 600 W
  • Vrhunski zaključek, odporen proti praskam
  • Gumijaste noge, ki absorbirajo udarce, jeklene rešetke in mrežica iz tkanine za vrhunski videz in občutek
  • Dimenzije: 17,75 x 14,7 x 19,9 palca

OJAČALNIK RAZREDA VISOKE UČINKOVITOSTI

Vgrajen ojačevalnik z visokim izkoristkom ima analogno zasnovo predojačevalnika, ki ohranja prvotno pot signala za čistejšo reprodukcijo iz vira. Izhodna stopnja razreda D zagotavlja največjo učinkovitost za največjo moč, podrobnosti in nizkofrekvenčno moč.

PREDELENI BAKRENI KERAMETALNI NIVOJI

Nizkotonci Cerametallic ™ so izjemno lahki in izjemno togi, kar zagotavlja izjemen nizkofrekvenčni odziv z minimalnim lomom stožca in popačenjem za večjo in čistejšo moč z manjšo močjo ojačevalnika.

ANATOMIJA NIVOFERJA

Klipsch Cerametallic ™ stožci so mat za dvoslojno bakreno navita zvočna tuljava za izjemno prevodnost.

Referenčni nizkotonski zvočniki Premiere so nameščeni v nerezonirajoči košari iz vtisnjenega jekla, ki je pritrjena na motor z velikim magnetom za izjemno učinkovitost in nizko popačenje, za optimalno akustično izvedbo pa je prilagojena našim visokotoncem, obremenjenim z rogovi.

EKSKLUZIVNA TEHNOLOGIJA LUKA

Klipsch SPL subwooferji izkoriščajo lastniško notranjo geometrijo bliskavice, ki zmanjšuje hrup vrat za čiste, nepopačene nizke frekvence. Zasnova sprednjega pečenja omogoča prilagodljivost pri namestitvi, da zmanjša neželeno resonanco sten ali pohištva za globokotoncem.

PREVZETI NADZOR

Nizkoprepustni crossover in nadzor s spremenljivo fazo vam omogočata, da nizkotonec nastavite na zvočnike Klipsch in v svojo sobo ter tako določite idealno raven nizkih tonov. Line Level / LFE RCA vhodi zagotavljajo združljivost s sprejemniki za domači kino.

Uporabite lahko tako RCA kot brezžične vhode, kar vam omogoča uporabo enega samega nizkotonca z več sistemi v istem prostoru. Uporabite lahko na primer brezžični vhod za nastavitev domačega kina in vhod RCA za svoj dvokanalni sistem, ne da bi morali pri preklapljanju med sistemi preklapljati vhode.