Opis

Pripravite se, da boste pretresli tla celotne soseske. Klipsch SPL-150 je s 15-palčnim nizkotoncem iz bakrenega metala Cerametallic ™ največji in najslabši v seriji SPL.

Lastnosti:

  • Bass-Reflex prek ekskluzivnega notranjega odseka za sprednje streljanje za prilagodljivost namestitve
  • Ojačevalnik razreda D z visoko učinkovitostjo z največjo močjo 400 W RMS/ 800 W
  • Združljiv z brezžičnim kompletom Klipsch WA-2
  • Vrhunski zaključek, odporen proti praskam v ebenovini
  • Gumijaste noge, ki absorbirajo udarce, jeklene rešetke in mrežica iz tkanine za vrhunski videz in občutek
  • Dimenzije: 21,75 x 18,75 x 24 palca

BADASS BASS

Velik in zadosten, SPL-150 napolni tudi največje prostore z eksplozivnimi, globokimi basi. Od leta 1946 razjezimo vaše sosede – zakaj bi zdaj nehali?

KRALJ HRIBA

SPL-150 ima 15-palčno moč nizkotonca.

PODVOJITE SVOJE ZADOVOLJSTVO

Ne zapravljajte denarja za eno ogromno podmornico, ki vam ne bo dala globokih basovskih izkušenj, ki jih potrebujete. Dva SPL-150 povečujeta vašo izhodno zmogljivost za skoraj 6 dB in izravnavata pokritost, tako da vsi čutijo te dobre vibracije.

OJAČALNIK RAZREDA VISOKE UČINKOVITOSTI

Vgrajen ojačevalnik z visokim izkoristkom ima analogno zasnovo predojačevalnika, ki ohranja prvotno pot signala za čistejšo reprodukcijo iz vira. Izhodna stopnja razreda D zagotavlja največjo učinkovitost za največjo moč, podrobnosti in nizkofrekvenčno moč.

PREDELENI BAKRENI KERAMETALNI NIVOJI

Nizkotonci Cerametallic ™ so izjemno lahki in izjemno togi, kar zagotavlja izjemen nizkofrekvenčni odziv z minimalnim lomom stožca in popačenjem za večjo in čistejšo moč z manjšo močjo ojačevalnika.

ANATOMIJA NIVOFERJA

Klipsch Cerametallic ™ stožci so mat za dvoslojno bakreno navita zvočna tuljava za izjemno prevodnost.

Referenčni nizkotonski zvočniki Premiere so nameščeni v nerezonirajoči košari iz vtisnjenega jekla, ki je pritrjena na motor z velikim magnetom za izjemno učinkovitost in nizko popačenje, za optimalno akustično izvedbo pa je prilagojena našim visokotoncem, obremenjenim z rogovi.