Opis

Komplet z stojali in zvočniškimi kabli.

Izredno dobro ozvočenje za glasbene skupine, odličen zvok, velik domet zvoka, zelo nizka stopnja mikrofonije, primerno za problematične prostore, večnamenske dvorane, športna igrišča.

LD Systems CURV 500 ES – komplet ozvočenja s stojalom in zvočniškim kablom

“Odličen zvok. Z zaprtimi očmi se skoraj počutite, kot da ste sredi koncerta v živo. Zaradi svoje zasnove in možnosti brezžične povezave so primerni tako za odrske aplikacije kot za vašo dnevno sobo doma.”

Prvi resnično prenosni line array, kompaktni CURV 500, je popolnoma prilagodljiv z do štirimi line array sateliti iz aluminijastega ohišja, ki delujejo na adapterju SmartLink® plug and play.
Zvočniki ki merijo samo 12 x 12 cm, vključujejo tehnologijo WaveAhead® podjetja LD Systems z enojnimi 4″ in trojnimi 1″ gonilniki za zvok visoke ločljivosti z močnim udarcem in odličnim ravnovesjem.

10″ subwoofer vključuje ojačevalnik razreda D CURV 500 z limiterjem, toplotno zaščito ter 4-kanalna mešalna miza s 16 digitalnimi efekti ter Bluetooth® sprejemnik.
Lahki CURV 500 podjetja LD Systems zagotavlja razširjeno navpično in vodoravno pokritost ter impresivno udobje vse-v-enem.

Komplet CURV 500 Entertainer, ki zagotavlja 460 W RMS in najvišji SPL 128 dB, vključuje 1 adapter SmartLink® ter palico za zvočnik in kabel.

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

LD System