Opis

Ozvočenje za lokal, klaviature, majhne skupine ali za doma.
Kompleten sistem  za live ali playback, do 300 ljudi.

Ozvočenje za lokal, klaviature, majhne skupine ali za doma.
Kompleten sistem  za live ali playback, do 300 ljudi.

LD Systems DAVE 10 G3 je najnovejša generacija izjemno kompaktnega aktivnega PA sistema. Bass Reflex nizkotonec zagotavlja trdno podlago za nizke tone; sateliti zagotavljajo jasno definirane srednje in jasne visoke tone. Modul ojačevalnika moči 2.1, vgrajen v globokotonec, zagotavlja največjo moč 1400 W, inteligentni LD LECC DSP pa zagotavlja popolno interakcijo in nadzorovano delovanje. Procesor digitalnega signala vključuje posebej optimizirane kretnice, ločene izenačevalnike in omejevalnike za frekvenčna območja nizkih, srednjih in visokih tonov ter dinamični kompresor, ki nadzira globokotonec glede na glasnost in poskrbi za večjo moč pri nizki glasnosti.

Profesionalne lastnosti sistema DAVE 10 G3 vključujejo robustne omarice iz MDF, potrebna zaščitna vezja, RCA, XLR/jack combo in priključke, združljive s Speakon, ter ergonomske ročaje. LD “Evolutive” ročaji nizkotonca so prava inovacija – omogočajo nemoten, varen oprijem z vseh strani! Stojalo za satelite je nagnjeno za pet stopinj za popolno orientacijo ohišja zvočnikov.

Zaščitni pokrovi za sistemske komponente in kolešček z pritrdilnim trakom za udoben transport so na voljo kot dodatna oprema. Ustrezna stojala za zvočnike, distančne cevi in ​​montažne vilice so na voljo tudi ločeno.

DAVE 10 G3 je še posebej primeren za prenosno uporabo in je zelo priročen za transport, zaradi česar je pravi za samostojne zabavljače in duete. Vendar pa se dobro znajde tudi v majhnih stalnih instalacijah, npr. v barih in restavracijah.

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

LD System