Opis

Kompletno Plug&Play ozvočenje za monitoring in glavno ozvočenje, izredno dober zvok, velik domet zvoka, zelo nizka stopnja mikrofonije, primerno za problematične prostore, zelo priporočljivo ozvočenje. Ozvočenje, ki ne povzroča težav z izgledom, ne potrebuje stojal. Postavitev je končana v manj kot minuti, brez dodatnih kablov. MAUI 11 G2 Prenosni stolpni PA sistem z mešalnikom in Bluetooth črni
Popoln zvočni sistem, ki ga lahko nosite v enem kosu z vašim instrumentom: to je MAUI 11 G2. Preprosto postavite dva elementa stolpca v oblazinjeno torbo, zgrabite subwoofer z eno roko in s kitaro ali tipkovnico z drugo. Sestavljanje vse-v-enem PA-ja in nadzorni sistem s svojimi priključki za priključitev po meri plug-and-play je prav tako enostavno. MAUI 11 G2 zagotavlja neprekosljivo kakovost zvoka in osupljivo pokritost iz kompaktnega, elegantnega paketa. To je bil zgrajen z dolgoletnimi izkušnjami v sistemih stolpcev za zagotavljanje uporabniku prijazne rešitve za majhne in srednje velike nastope in instalacije.

MAUI 11 G2 je opremljen s tremi 6,5-palčnimi woofer-ji, osem 3-polnih transduktorjev in dvojnimi 1-palčnimi neodimskimi kompresorskimi gonilniki. Tehnologija DynX® DSP podjetja LD Systems zagotavlja izjemno zmogljivost in zvok brez izkrivljanja v vsakem trenutku, vključuje pa tudi omejevalnik za večkratni premik, ki preprečuje izrezovanje, EQ, kompresor in 3-smerni križ za optimalno časovno poravnavo.

Konfiguracija linijskega niza MAUI 11 G2 ima za posledico razširjeno pokritost, visoko odpornost na povratne informacije in izjemno široko disperzijo, ki omogoča izvajanje brez potrebe po ločenih monitorjih. Visokofrekvenčni voznikov valovod je bil zasnovan z uporabo BEM, numeričnega modeliranja zvočnega sevanja in širjenja. Zmanjšuje odsev tal in stropov, učinkovito odpravlja stranske režnje in doseže enoten vzorec, tako da vas občinstvo sliši enako od spredaj naprej.

MAUI 11 G2 vam omogoča upravljanje z vgrajenim 4-kanalnim mešalnikom, sistemskimi prednastavitvami za mono ali stereo nastavitev in predvajanjem zvoka Bluetooth®. Če ste pevec, tekstopisec, solo zabavljač ali DJ, boste cenili izjemno zvočno zmogljivost in priročno prenosljivost. Stolpec in podstavek se lahko ločita, tako da je sistem zelo prilagodljiv in odlična izbira za nameščene zvočne aplikacije. Z izbiro pametnih transportnih pripomočkov in namenske strojne opreme za montažo je MAUI 11 G2 celovita rešitev do najmanjših podrobnosti.

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.ld-systems.com/en/Series/MAUI-Series/10897/MAUI-11-G2