Opis

Bluetooth zvočnik MANTA SPK816 je najnovejši prenosni model na tržišču, ki se lahko pohvali z neverjetnimi lastnostmi, ki vas bodo več kot navdušile!

Odlikuje ga 30W RMS visoka moč, Radio FM in Bluetooth 5.0 brezžična povezava, ki poskrbi za neprekinjeno in kvalitetno predvajanje vsebin s pomočjo vaše pametne naprave (telefon, tablični računalnik, prenosnik…), vgrajeni pa so tudi vhodi USB, AUX in microSD. Tako lahko glasbo in vsebine predvajate s praktično vsake naprave, kjerkoli in kadarkoli.

Vgrajena polnilna baterija zagotavlja popolnoma brezžično delovanje za več ur, zvočnik pa je možno napolniti preko microUSB vhoda s priloženim polnilnim kablom.

Pripravite se na poletje v stilu in si zagotovite pravo KARAOKE zabavo, saj je v pakiranju priložen žični mikrofon, ki bo navdušil tako otroke kot odrasle!

Pri petju in plesanju pa vam ne bo nikoli dolgčas tudi zaradi atraktivne RGB LED osvetlitve, ki je na voljo v več različnih načinih, med katerimi lahko prosto preklapljate s pritiskom na gumb na kontrolni plošči. Vgrajen je tudi gumb za izenačevalnik oz. Equalizer, ki vam nudi 2 načina predvajanja, prvi je namenjen za notranje prostore, drugi pa za predvajanje na prostem.

Moderen dizajn zvočnika odlično poudari njegova prednja stran, na kateri se nahajajo LED lučke, na vrhu pa je kontrolna plošča, ki ima gumbe za upravljanje in nastavljanje. Pri prenašanju vam bo pomagal vgrajen ročaj, saj lahko zvočnik le primete in odnesete kamorkoli želite. Zvočnik se lahko pohvali tudi s kompaktno velikostjo, ki vam omogoča da ga enostavno vzamete s seboj na izlet ali potovanje, ko pa ga ne potrebujete pa ga lahko pospravite praktično kamorkoli.

Manta SPK816 bo vedno poskrbel za odlično zabavo in razpoloženje notri ali na prostem in bo vaš zvesti prijatelj doma, na potovanjih, počitnicah, piknikih, prireditvah, kampiranju, plaži…

FM Radio – predvajanje vaših najljubših radijskih postaj, vedno in povsod
Funkcija prostoročnega telefoniranja – vgrajen mikrofon poskrbi, da lahko preko zvočnika opravljate klice
Vgrajena baterija – zmogljiva polnilna baterija omogoča večurno neprekinjeno predvajanje
Priloženi dodatki – žični mikrofon in kabel za polnjenje
Kompaktna velikost – 18,5 x 16,7 x 41 cm, enostavno prenašanje in shranjevanje

Vsebina pakiranja
zvočnik Manta SPK816
žični mikrofon
microUSB kabel za polnjenje
navodila za uporabo

Tehnične specifikacije
Tip zvočnika: prenosni Bluetooth zvočnik
Moč: 30W RMS
RGB LED osvetlitev: DA, 5 različnih načinov
Bluetooth: DA, BT 5.0
Radio FM: DA
Izenačevalnik / Equalizer: DA, 2 različna načina
Baterija: DA, vgrajena polnilna baterija
Kontrolna plošča: DA; upravljanje vseh funkcij, načinov predvajanja in glasnosti
Predvajanje preko USB ključka: DA
Predvajanje preko microSD kartice: DA
Vhodi: 1x USB, 1x AUX-in, 1x MIC-in, 1x microSD, 1x microUSB
Tip polnjenja: microUSB (priložen polnilni kabel)
Napajanje: DC 5V 1A
Dimenzije: 18,5 x 16,7 x 41 cm
Teža: 1,6 kg
Barva: črna
Garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Manta