Opis

Zmogljivost reza: 750 m2, Širina reza: 17 cm
Rezalni sistem: 3 vrtljiva rezila, IPX5
Nadzor iz telefona, odpravljanje težav na daljavo.

OPIS

Kompaktna robotska kosilnica za majhne in srednje velike zelenice do 750 m2
Greenworks Optimow 7 je popolnoma avtomatizirana robotska kosilnica, zasnovana za profesionalno vzdrževanje zelenic do 750 m2. Montaža je enostavna, vsi potrebni dodatki so priloženi, preprosto pritrdite perimetrski kabel in se povežite z bazno postajo.
Po namestitvi Optimow 7 kosi vašo trato po vnaprej nastavljenem urniku in se po potrebi sam polni. Aplikacija, ki podpira Bluetooth, vam omogoča popoln nadzor, da po potrebi prilagodite čas košnje, vgrajeni senzorji dviga in trka pa zagotavljajo varnost v vsakem trenutku.

Kompakten in lahek
Zahvaljujoč kompaktni in lahki zasnovi je Greenworks Optimow 7 primeren za majhne in srednje velike trate do 750 m2 (malo manj kot 3 teniška igrišča). Zaradi kompaktnega odtisa Optimow 7 je pri košnji diskreten, zaradi izjemno nizkega hrupa delovanja pa boste pozabili, da je sploh tam.

Popoln nadzor z aplikacijo Greenworks
Optimow 7 lahko upravljate prek Bluetootha iz aplikacije Greenworks, kjer lahko spremljate in posodabljate stroj, spreminjate nastavitve in urnike. Povezljivost deluje do 32 metrov od stroja.

Varnost je na prvem mestu
Optimow 7 je bil zasnovan z mislijo na varnost, z vgrajenim senzorjem dviga, ki samodejno ustavi rezila, ko se stroj dvigne. Senzorji trkov omogočajo, da Optimow prepozna ovire, stroj se bo ustavil in obrnil, da bo kosil drugam.

Kako deluje?
Koncept je preprost, okoli trate postavimo omejitveno žico, ki jo lahko vstavimo ali zakopljemo v trato, nato pa Optimow 7 trato pokosi v naključnem vzorcu in pusti površino, podobno preprogi. Za zapletene vrtne oblike opcijski vodilni kabel omogoča Optimowu enostavno navigacijo nazaj do osnovne postaje za polnjenje.

Kako veš, kje si že rezal?
Optimow 7 ne ve, kje je kosil, in mu ni treba. Z redno košnjo v naključnem vzorcu z lahkoto pokrije celotno trato in odreže le zelo majhno količino naenkrat, tako da pusti popolnoma ravno površino.

Kako se zaračunava?
Optimow 7 ve, kdaj je njegova baterija prazna, in se samodejno vrne na bazno postajo, da se napolni, nato pa nadaljuje s košnjo, ko je pripravljena.

Kam gre pokošena trava?
Metoda košnje je »malo in pogosto«, pri kateri ostanejo zelo majhni odrezki, ki padejo do korenin trave in niso vidni s prostim očesom. Ta trava se naravno razgradi in deluje kot gnojilo, kar povzroči bolj zdravo in zeleno trato.

Kako pogosto ga je treba obrezovati?
Odvisno od velikosti vaše trate lahko nastavite urnik košnje na stroju ali prek aplikacije Greenworks, Optimow 7 samodejno sledi temu urniku.

DelovanjeBaterijski pogon
Delovna širina17 cm
Višina reza20–60 mm
Samovoznija
Košara za zbiranjeNi ga
Mulčenjeja
Teža (bruto)7500 g

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Greenworks