Opis

Z enostavno uporabo, elegantno zasnovo in prefinje nim videzom bo vgradna pečica Tesla BO300SX postal a nepogrešljiv del vseh gastronomskih užitkov. Pon uja 56 litrov prostornine. Tesla BO300SX vgradna pečica Tesla BO300SX vgradna pečica je iz nerjavečega jek la in deluje v energijskem razredu A, kar je boljš e za naravo ter nižajo stroške. Preprosto čiščenje Notranjost pečice je narejena v enem kosu z nevidn imi spoji. Taka oblika omogoča gladko površino in preprosto čiščenje. Dvojna steklena vrata Vsaka Teslina pečica ima vrata, ki jih je preprost o odstraniti, kar omogoča preprosto čiščenje in do stop do notranjosti pečice. Vrata, ki se lahko odstranijo Vsaka Teslina pečica ima vrata, ki jih je preprost o odstraniti, kar omogoča preprosto čiščenje in do stop do notranjosti pečice Močna vrata Tečaji na vratih lahko prenesejo do 22,5 kilogramo v obemenitve in zagotavljajo stabilno odpiranje in zapiranje vrat.

PREDSTAVITEV

Tesla BO300SX vgradna pečica

Tesla BO300SX vgradna pečica je iz nerjavečega jekla in deluje v energijskem razredu A, kar je boljše za naravo ter nižajo stroške.

Tesla BO300SX vgradna pečica

Preprosto čiščenje

 

Preprosto čiščenje

Notranjost pečice je narejena v enem kosu z nevidnimi spoji. Taka oblika omogoča gladko površino in preprosto čiščenje.

Dvojna steklena vrata

 

Dvojna steklena vrata

Vsaka Teslina pečica ima vrata, ki jih je preprosto odstraniti, kar omogoča preprosto čiščenje in dostop do notranjosti pečice.

Vrata, ki se lahko odstranijo

 

Vrata, ki se lahko odstranijo

Vsaka Teslina pečica ima vrata, ki jih je preprosto odstraniti, kar omogoča preprosto čiščenje in dostop do notranjosti pečice.

Največja energetska učinkovitost

 

Največja energetska učinkovitost

V primerjavi s podobnimi izdelki pečice Tesla A energijskega razreda porabijo manj električne energije, so boljše za naravo ter nižajo stoške.


Močna vrata

Močna vrata

Tečaji na vratih lahko prenesejo do 22,5 kilogramov obemenitve in zagotavljajo stabilno odpiranje in zapiranje vrat.


Tehnične podrobnosti

Prostornina pečice56 L
Energijski razredA
Barvanerjavno jeklo
Pečicaventilatorska
Število funkcij5
Skupna moč2300 W
Poraba el. energije na ciklus – statična/z ventilatorjem0,75 kW / 0,74 kW
Dimenzije (V x Š x G)60 × 60 × 55 cm

Garancija: 5 let

Dodatne informacije

Proizvajalec

Tesla WG