Opis

Zvok***
Sistem:par
Tip:samostoječi
Namen:Hi-Fi/satelit
Dizajn:3 sistemski
Frekvečni razpon:30 Hz – 22 kHz
Impedanca:4 – 8 Ohm
***
Izhodna Moč***
Hi-Fi/Prednji zvočnik:/
Hi-Fi/Prostorski zvočnik:250 W
Center zvočnik:/
Subwoofer/
Zvočni Sistem:/
Dolby Digital:/
DTS:/
THX:/
Ostalo:/
/
Funkcije:/
Internetni Radio:/
Amazon Alexa:/
Google Assistant:/
AirPlay:/
Deezer:/
/
Konektorji/
Komponentni (RCA):/
Kompozitni (CVBS):/
USB:/
Dlna:/
Bluetooth:/
Wi-Fi:/
Audio Vhod:/
Audio Izhod:/
Digitalni:/
Slušalke:/
***
Dimenzije***
Hi-Fi/Prednji zvočnik:1188 x 402 x 432 mm
Hi-Fi/Prostorski zvočnik:/
Center zvočnik:/
Subwoofer:/
***
Teža***
Hi-Fi/Prednji zvočnik:49.5 kg
Hi-Fi/Prostorski zvočnik:/
Center zvočnik:/
Subwoofer:/
***
Splošni podatki***
Poraba:/
Barva:črna
Garancija:24 mesecev

 

WHARFEDALE ELYSIAN SERIJA

Vodilna serija zvočnikov
Wharfedale Elysian je nova vodilna serija zvočnikov, ki pri tej ceni dvigne meje zmogljivosti zvočnikov. Serija Elysian ponuja resničen primer razkošnega zvoka ter presežek v oblikovanju, estetiki in izbiri materialov. Inženirji v Wharfedale so ustvarili v cenovno ugoden luksuzni razred zvočnikov. Vrhunski dizajn in vrhunska tehnologija sta združena za glasbeno reprodukcijo, ki bo s ponosom izzvala najboljše svetovne zvočnike.

Resnično avdio inženirsko umetniško delo.
Od pravega kabineta s končanim piano-lakom, ustvarjenega s podrobnostmi resnične izdelave, do visokofrekvenčnih pretvornikov AMT (Air Motion Transformer) in evropskih proizvajalcev basov, predstavlja Elysian nov standard v svetu domačih zvočnih izkušenj. Rezultat zvoka, iz ravno uravnotežene izbire voznikov in strokovnega crossoverja, se ujema z neokrnjenim dizajnom s stopnjo naravne preglednosti, ki vas bo pustila dihati.

Elysian Bass
Bass enote naloži najsodobnejša različica edinstvenega Wharfedale Slot Port do zdaj. Zaskočen SLPP (Slot Loaded Profiled Port) zadnji izhod nizkih enot se ne zapravi. Namesto tega se najnižja frekvenca odzrači v režo na dnu zvočnika, posebej profilirano za izenačenje visokega notranjega tlaka z nizkim tlakom v prostoru. Splošna občutljivost sistema je neverjetno visoka, običajno več kot 92 dB izhoda za samo 1 vat vhoda, kar omogoča vsakemu ojačevalcu, da brez kakršnih koli naporov ali omejitev razkrije celoten dinamični razpon glasbe, ki mu je bila dodana. V kombinaciji basov in SLPP bas refleksni sistem zagotavljata temeljne temelje, na katerih sedi preostanek glasbene predstave, kar daje občutek in slišite poln vpliv gromoznih nizkofrekvenčnih informacij.

Elysian Crossover
Združevanje izhodov gonilnikov je napreden računalniško modeliran crossover, ki je bil razvit v več sto urah preskusov poslušanja, in sicer s fino nastavitvijo, da se zagotovi, da je mešanica med pogonskimi enotami brezhibna. Posebej je treba opozoriti na fazno konsistentnost na celotnem izhodu pogonske enote, kar omogoča širok razpon sedežnih sedežev in spodbuja, da je odziv na moč zelo linearen v celotni sobi za poslušanje. In seveda smo v celotni konstrukciji crossoverja uporabili le najvišje kakovostne, akustično pregledne sestavne dele, ki zagotavljajo, da slišite vse glasbene detajle brez zadrževanja. Slišali boste celotno telo instrumentov, kot sta violončelo in bas kitara, ne da bi se obremenjevali s popolno dinamiko glasbenega recitala. Ne glede na to, ali poslušate solo klavir, celotni orkester ali džezovski trio ali multi-inštrumentalno rock izvedbo, je Elysian več kot sposoben vnesti navdušenje in navdušenje predstave v svoje poslušanje.

Dobavljiv v črni, rjavi in beli barvi. Cena velja za par.

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.wharfedale.co.uk/elysian4/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Wharfedale