Opis

Stereo ikona od stene do stene

STEREO OD STENE DO STENE IZ ENEM ZVOČNIKA

Ikona glasovnih pomočnikov

GLASOVNI POMOČNIKI Vgrajeni

Ikona glasovnega prevzema

VRHUNSKI PREJEM GLASOV

Upravljajte z glasom, dotikom ali ikono aplikacije

NADZOR Z GLASOM, DOTIKOM ALI APLIKACIJO

Ikona prednastavljenih gumbov

ŠEST PRENASTAVLJENIH GUMBOV

Ikona Wi-Fi in Bluetooth

POVEZIVOST WI-FI® IN BLUETOOTH®

Ikona aplikacije

PRILAGOJENA APLIKACIJA BOSE MUSIC

Ikona Apple AirPlay 2

APPLE AIRPLAY 2

NAJŠIROČJI ZVOK KATEREGA KOLI PAMETNI ZVOČNIK

To je močno preprosto. Napolnite katero koli sobo s stereo zvokom od stene do stene, medtem ko vam vgrajeno glasovno upravljanje postavi na milijone skladb na konico vašega jezika.

Stereo zvok od stene do stene iz enega samega zvočnika

V notranjosti Bose Smart Speaker 500 sta dva gonilnika po meri usmerjena v nasprotni smeri, da odbijeta zvok od sten. Rezultat? Zvočna kulina, ki je širša od katerega koli drugega pametnega zvočnika, dovolj zmogljiva, da napolni vsak prostor z osupljivo stereo zmogljivostjo.

Pogled pod kotom Bose Smart Speaker 500

Vgrajeno glasovno upravljanje

Igraj. Pavza. Premešaj. Ali pa preskočite na svojo najljubšo pesem. Na konici jezika boste imeli na milijone seznamov predvajanja, albumov in drugega. Z  vgrajenim Google Assistantom  in  Alexa  lahko nadzorujete svojo glasbo, prejemate informacije, upravljate svoj dan in še veliko več.* In samo z Alexa, lahko celoopravljajte ali sprejemajte klice  v pametne izdelke Bose, izdelke Amazon Echo in vse na vašem seznamu stikov – prostoročno, telefonsko in brezplačno.**

Značke Google Assistant in Amazon Alexa

*Glasovne storitve (Amazon Alexa, Google Assistant) se lahko razlikujejo in morda niso na voljo v vseh jezikih in državah.

**Funkcija klicev je na voljo samo z Alexa. Za klic izdelkov morata obe strani nastaviti to funkcijo in biti na Wi-Fi.

Vrhunski prevzem zvoka

Povišate glasbo na zabavi? To ni problem za našo tehnologijo za prejem glasu. Tik pod površjem je po meri oblikovan niz osmih mikrofonov, tako da vas zvočnik še vedno sliši, tudi ko je glasen. Kadar koli želite, lahko tudi izklopite glasovni dostop. Preprosto tapnite gumb za onemogočanje mikrofona, da izklopite napajanje vseh mikrofonov in še naprej dostopate do drugih funkcij zvočnika.

Na vrhu zvočnika so prikazani kontrolniki

NADZOR JE LAHEK

Nadzor se ne ustavi samo pri glasu. Dotaknete se lahko zgornjih kontrolnikov, da predvajate, začasno ustavite ali preskočite skladbe ali upravljate vse v aplikaciji Bose Music. Nastavite lahko do šest različnih prednastavitev za sezname predvajanja, internetne radijske postaje in drugo, tako da so vaše priljubljene le z dotikom stran.

GLASBA. KAKO SI ŽELIŠ.

Ko gre za to, kar želite slišati, imate toliko možnosti. Z vgrajenim Wi-Fi, Bluetooth, Chromecastom in združljivostjo Apple AirPlay 2 lahko predvajate integrirane glasbene storitve, kot so Spotify®, Amazon Music ali Pandora, ali predvajajte kar koli iz svojih mobilnih naprav. Če ga lahko dobite v svojih napravah, ga lahko slišite na Bose Smart Speaker 500. Glasbene storitve se lahko razlikujejo.

Deezer, iHeartRadio, SiriusXM
Pametni telefon, ki prikazuje aplikacijo Bose Music

Prevzemite nadzor nad svojo izkušnjo poslušanja

Z  aplikacijo Bose Music lahko preprosto brskate po vsej svoji glasbi na enem mestu in brezhibno skačete med postajami, seznami predvajanja in storitvami. Poleg tega je to še en preprost način za upravljanje Bose Smart Speaker 500. Nastavitev prednastavitev z aplikacijo je enostavna, tako da je glasba, ki jo imate radi, oddaljena le en dotik. Več uporabnikov lahko prilagodi svojo izkušnjo in vsebino.

Logotip aplikacije Bose Music
DOBITE GA V Googlu Play
Brezšivno ohišje Bose Smart Speaker 500

Vrhunski dizajn, znotraj in zunaj

Smart Speaker 500 izgleda tako dobro, kot se sliši. Brezšivno ohišje iz eloksiranega aluminija daje zvočniku prefinjen zaključek, ki je kot nalašč za vsak prostor.

Spoznaj družino

Bose Smart Speaker 500 je del družine pametnih zvočnikov in zvočnih vrstic Bose. Z vgrajenim glasovnim nadzorom imate na konici jezika na milijone pesmi. Lahko pa vse upravljate iz aplikacije Bose Music. Oživite vso svojo zabavo – glasbo, filme in TV – v kateri koli sobi, ki jo želite.

Bose Portable Smart Speaker, Bose Smart Speaker 500, Bose Home Speaker 300, Bose Smart Soundbar 300 in Bose Smart Soundbar 700 s pametnim telefonom

DODAJTE VEČ ZVOKA PO HIŠI

Želite poslušati isto glasbo v različnih prostorih hkrati? Vedno lahko združite dva ali več pametnih zvočnikov Bose – zdaj pa lahko s  tehnologijo Bose SimpleSync™  združite tudi pametni zvočnik Bose z zvočnikom Bose SoundLink Bluetooth in oba predvajate v popolni sinhronizaciji.

Človek, ki posluša Bose Home Speaker 300
Bose domači zvočnik plus Bluetooth zvočnik
Par posluša zvočnik SoundLink Color II

SPECIFIKACIJE

Kaj je v škatli

 • Bose Smart Speaker 500
 • Napajalni kabel
 • Vodnik za lastnike
 • Vodnik za hitri začetek
 • Zvočnik: 8″ V x 6,7″ Š x 4,3″ G (4,75 lbs)
 • Brezšivna aluminijasta rešetka od zgoraj navzdol
 • Zgornji del, občutljiv na dotik, vključno s kontrolniki in prednastavitvami
 • Polnobarvni LED zaslon za informacije o predvajanju

 • Domet Bluetooth: do 30 ft (9 m)
 • Različica Bluetooth: 4.2

 • Vhodna moč
 • AUX vhod

 • Na vrhu je vgrajen niz mikrofonov za sprejem glasu

 • Trojna črna
 • Luxe Silver

 • Kontrolniki na dotik: izklopljen mikrofon, gumb za glasovno dejanje, glasnost, predvajanje/pavza, AUX, Bluetooth, 6 prednastavljenih gumbov

 • Aplikacija Bose Music

 • Povezljivost SimpleSync za sinhronizacijo glasbe s prenosnimi zvočniki ali slušalkami

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.bose.com/en_us/products/speakers/smart_home/bose-home-speaker-500.html#v=bose_home_speaker_500_triple_black

Dodatne informacije

Proizvajalec

BOSE