Opis

INTUITION PREFERENCE EA873810

KRUPS vse do konca misli intuitivno. Od tega, da vas intuitivno vodi skozi poenostavljeno in prilagojeno potovanje, vse do popolne kave, ki jo imate radi, skodelice za skodelico. Vmesnik z velikim zaslonom na dotik vsebuje napredne osebne nastavitve in intuitivne barvne svetlobne indikatorje – vse v pametnem in priročnem dizajnu. Vse, kar vam preostane, je zaupati svoji intuiciji!

Neprimerljiva uporabniška izkušnja

Vrhunsko potovanje od prvega dotika. Ponuja zelo intuitiven in preprost način uporabe, vmesnik vsebuje prilagodljiv dizajn, podoben sistemu pametnega telefona, za enostavno izbiro in vzdrževanje.

Pustite se voditi

KRUPS intuitivni svetlobni indikatorji omogočajo vsakodnevno uporabo brez težav: rdeča opozorila vas vodijo med ravnanjem in vzdrževanjem, prilagodljive barvne luči pa olajšajo vašo izkušnjo – za hitro in intuitivno navigacijo.

Vedno popoln

Popolnoma obvladan postopek ekstrakcije odlikuje tehnologija Quattro Force, z aktivnim hitrostnim mletjem, optimizirano perkolacijo, ultra-ravnim tlačenjem in samočistilnim sistemom za popolno kavo.

Prilagojena izkušnja

“Globoka personalizacija” z dvema profiloma in nastavitvami za poenostavljeno, prilagojeno potovanje: izberite barvo, vrsto zaslona in svetobo, ter celo nastavite prioritetno pijačo, ki je vedno pri roki.

10-letna popravljivost

Groupe SEB in njegove blagovne znamke se zavzemajo za politiko »deset-letnih popravljivih izdelkov«, kot glavno strategijo v korist potrošnikov in okolja.

Izjemno udobje uporabe

Uživajte v premišljenem dizajnu za vsakodnevno lahkotnost: nagnjena sprednja stran z vrhunsko dovršenostjo za boljšo berljivost, nastavljiva kavna šoba, vzdrževanje in zaščitni pladenj proti prelivanju za izjemno udobje uporabe.

Kava in mlečni napitki

Ponuja 11 prilagodljivih pijač in integriran sistem OTC za okusen kapučino, latte macchiato in drugo – vse s popolno peno.

Vedno čist

Porabite manj časa za čiščenje in več časa za popolno kavo. KRUPS sistem samodejnega čiščenja temelji na integrirani zaprti infuzijski komori, za katero ni treba ročnega čiščenja.

Napredna tehnologija mleka

Enostavna uporaba neposredno v skodelici za mleko, tako se izognete mlečnim brizganjem. S tehnologijo Krups Milk Advanced je tudi enostavno čiščenje. Le cevko postavite pod izhodno odprtino kavnega aparata in samodejno čiščenje mleka se prične. Ta model vključuje okroglo 600 ml priročno posodico za mleko, ki jo je enostavno shraniti v hladilnik.

Izdelek je popravljiv – 10 let

  • Oblikovan za enostavno popravilo
  • Nizki stroški in hitra dostava nadomestnih delov še 10 let in več
  • 6500 servisnih centrov povsod po svetu

Dodatne informacije

Proizvajalec

Krups