Opis

Robotska kosilnica Husqvarna Automower 315 je učinkovita 4-kolesna robotska kosilnica za večje in kompleksnejše travnate površine. Robotska kosilnica je posebej primerna za srednje velike površine do 1500 m², premaguje pa tudi do 40-odstotne naklone.

Robotska kosilnica Husqvarna 315

Robotska kosilnica Husqvarna Automower 315 je učinkovita 4-kolesna robotska kosilnica za večje in kompleksnejše travnate površine. Robotska kosilnica je posebej primerna za srednje velike površine do 1500 m², premaguje pa tudi do 40-odstotne naklone. Pametna tehnologija robotsko kosilnico samodejno usmerja skozi ozke prehode. Intuitivno nastavljen meni robotske kosilnice omogoča osebne nastavitve, s katerimi se med drugim nastavi tudi čas, kdaj naj robotska kosilnica kosi. Pokrovi s hitro menjavo na voljo z doplačilom.

Zanesljivost

Na robotsko košnjo se lahko vedno zanesete. Husqvarna je v svojem 20-letnem razvoju zasnove robotskih kosilnic dosegla najvišjo stopnjo zanesljivosti, kakovosti in rezultatov košnje ob minimalni asistenci.

Izvrstni rezultati košnje

Zahvaljujoč naključnemu vzorcu košnje robotskih kosilnic Husqvarna Automower je trata vedno odlično pokošena in je videti kot preproga. Kot britvica ostri nožki trato porežejo z vseh strani in ji tako pomagajo, da se okrepi. S tem se tudi prepreči rast mahu.

Vremenski časovnik

Prilagaja čas košnje rasti trate, kar pomeni, da robotska kosilnica Husqvarna Automower pogosteje kosi v času močnejše rasti trate. V sončnem in suhem vremenu ali pozno jeseni bo kosilnica kosila redkeje. S tem se zmanjšata njena obraba in obremenjenost trate.

Tiho delovanje

Zahvaljujoč svojemu edinstvenemu sistemu košnje dela Automower zelo diskretno in tiho ter samo takrat, ko vi želite.

Tehnični podatki:

Zmogljivost: 1500 m²
Tip baterije: Li-ion
Tipičen čas polnjenja: 60 min
Čas košnje: 70 min
Naklon: 
do 40%
Število rezil: 
3
Raven hrupa: 
60 dB (A)
Teža: 
9,0 kg

Garancija: 24 mesecev za fizične stranke, 12 mesecev za pravne stranke

Dodatne informacije

Proizvajalec

Husqvarna