Opis

Avtomatski aparat za kavo Saeco Aulika TOP HSC V2, 1400W, antracit

Profesionalna izvedba, inovativne rešitve

Zahvaljujoč racionalni zasnovi in ​​neprimerljivemu tehnološkemu razvoju (dvojni kotel, stožčasti brusilni noži) je model z izjemno visoko zmogljivostjo (120 obrokov/dan). Idealna izbira za gostinske enote in pisarniško uporabo. Njegov širok zaslon s piktogrami in velike posode omogočajo izjemno enostavno uporabo.

V meniju števca porcij je mogoče natančno slediti prometu. Nepooblaščeno uporabo kavnega aparata lahko preprečite s posodami, ki jih je mogoče zakleniti, in vrati aparata. Opcijsko je lahko opremljen z enoto za prepoznavanje gotovine, tako da ga lahko uporabljate tudi kot avtomat za prodajo pijač. Lahko se uporablja tako v rezervoarju za vodo kot v načinu vodovodne cevi.

Shranite lahko parametre 8 vrst pijač, od katerih lahko 5 vrst pijač izberete neposredno s pritiskom na gumb. S sistemom “One Touch Cappuccino” lahko s pritiskom na gumb, brez premikanja skodelice, pripravite specialitete mlečne pene (cappuccino, latte macchiato…) iz svežega mleka, samodejno.

Glavne lastnosti:

· Popolnoma avtomatska naprava: pripravi enega ali dva kavna napitka hkrati iz kavnih zrn, katerih nastavitve je mogoče preprosto prilagoditi in shraniti.

· Funkcija tople vode: za čaj ali instant napitke.

· Funkcija hitre pare: zahvaljujoč dvojnemu kotlu je kapaciteta pare hitro na voljo, tako da lahko kot bi mignil pričarate kremasto in gosto mlečno peno za kapučino, latte macchiatto ali druge mlečne napitke.

· Avtomatska glava za penjenje mleka “One Touch Cappuccino”: Mleko se posesa neposredno iz škatle za mleko in se penasto dovaja v skodelico, tako da lahko s pritiskom na gumb pripravite kapučino, latte machiato ali druge posebne mlečne napitke, brez premikanja skodelice. Je priročen za uporabo in enostaven za čiščenje. Snemljivo glavo je enostavno vzdrževati čisto, saj ni ločenega penilnika mleka, škatlo za mleko pa lahko preprosto shranite v hladilniku.

· Hitra priprava spenjenega mleka “High Speed ​​​​Cappuccino”: mleko se speni hkrati s pripravo kave, zato so mlečni napitki pripravljeni hitreje, zahvaljujoč dvojnemu kotlu in vodni črpalki.

· Dolžine kave, ki jih je mogoče programirati: dolžino napitkov je mogoče nastaviti in shraniti po želji, bodisi Ristretto, Espresso, Lungo, Doppio ali Americano.

· Nastavitev finosti mletja: Različne vrste kave zahtevajo različno finost mletja za popoln končni rezultat. Zrnatost mletja je enostavno nastavljiva, od intenzivno praženih mastnih kav (grobo mletje) do rahlo praženih mehkejših vrst (finejše mletje), tako da je napitek vedno popoln.

· Nastavitev količine mletja: s funkcijo izbire arome je intenziven ali poln espresso ali mehak popoldanski kavni napitek pripravljen z enim gibom.

· Nastavitev temperature kave: omogoča tri različne nastavitve temperature (88-92C), tako da je pijača vedno pripravljena na popolni temperaturi.

· Stožčasti brusilni noži iz nerjavečega jekla: zagotavljajo optimalno in enakomerno mletje vseh vrst kavnih zrn brez nevarnosti pregrevanja kave, zato se kava med mletjem ne zažge, s čimer se izognete neprijetnemu priokusu po zažganem. Izjemno odporen proti obrabi in izjemno vzdržljiv.

· Dvojni kotel iz nerjavečega jekla: Zagotavlja idealno temperaturo vode in pare za pripravo kave in mlečnih penastih napitkov. Je bolj odporen proti vodnemu kamnu.

· Visokotlačna vodna črpalka: poskrbi za ustrezen pritisk za pripravo kave, da se lahko iz kave sprostijo vsi dragoceni okusi in arome, na vrhu napitka pa nastane debela plast lešnikove kreme.

· Prilagodljiv način priprave kave pred namakanjem: V prvi fazi mleto navlažimo z majhno količino vode, jo namočimo za kratek čas, nato pa vročo vodo z visokim pritiskom stisnemo skozi mleto kavo. Rezultat daljšega procesa ekstrakcije so popolni kavni napitki bogate arome. Čas prednamakanja lahko po potrebi spremenite, pri krajših napitkih ga lahko nastavite daljši, pri daljših pa krajši, tako da je proces sproščanja arome vedno idealen.

· Način priprave predhodno mlete kave: ko je vklopljen, naprava med točenjem kave vedno predhodno zmelje zmleto kavo, potrebno za naslednji napitek, da skrajša postopek priprave naslednje kave. Tako veliko hitreje pripravljate napitke enega za drugim. Če med pitjem kave preteče daljši čas, je vredno funkcijo izklopiti, da napitki ne bodo pripravljeni iz predhodno mlete kave, temveč iz trenutno sveže mlete kave.

· Po višini nastavljiv dulec za kavo: pod njim lahko spravite skodelice različnih velikosti, tako da ne izgubite niti kapljice kave.

· Digitalni zaslon, števec porcij: lahko se uporablja za natančno sledenje prometa. S kreditnim sistemom lahko nastavite dovoljeno količino porcije, po kateri naprava onemogoči točenje kave do nastavitev naslednjih kreditov. Ta funkcija preprečuje nepooblaščeno uporabo kavnega aparata.

· Fronte iz nerjavečega jekla: imajo nov zaključek brez odtisa, ostanke kave je mogoče enostavno odstraniti. Kovinski okvir naprave poleg vrhunskega videza zagotavlja daljšo življenjsko dobo.

· Nadzorne funkcije: jasno vas opozorijo, ko zmanjka vode ali kave, je predal za zbiranje usedlin poln, je treba iz aparata odstraniti vodni kamen ali je treba zamenjati vodni filter. Na ta način je mogoče načrtovati vzdrževanje, kar lahko podaljša življenjsko dobo.

· Samodejni program za varčevanje z energijo: samodejno se izklopi po nastavljenem času (15-180 minut), tako varčuje z energijo in je varen za uporabo.

· Avtomatski program splakovanja: Samodejno splakne sistem po vklopu in ob izklopu, kar je pri vklopu pomembno zaradi učinkovitejšega ogrevanja celotnega sistema, v izklopljenem pa ima čistilno in izpiralno vlogo. Zahvaljujoč temu bo tudi prva kava na popolni temperaturi in se lahko izognete zgodnjim usedlinam kavnega olja v notranji enoti.

· Samodejni program za odstranjevanje vodnega kamna: odstrani obloge vodnega kamna iz sistema. Vodni kamen lahko zamaši notranji vodni sistem, zato je redno odstranjevanje vodnega kamna izjemno pomembno. Samodejni program izvede operacijo, vse kar morate storiti je, da v rezervoar za vodo nalijete sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna.

· Odstranljiva centralna enota: ta notranja enota stisne mleto kavo, tu se kava sreča z vodo in na koncu ta mehanska struktura izprazni mleto kavo v predal za usedlino. Zaradi njegove dolgotrajnosti in higiene je izrednega pomena njegova učinkovita čistilnost, zato lahko na edinstven način z enim gibom odstranite celotno strukturo iz naprave in jo preprosto očistite pod vodo iz pipe.

· Avtomatski kavni aparat Saeco Aulika Top je visokokakovosten italijanski izdelek, z uradno servisno garancijo.

Tehnični podatki:

· Posoda za kavna zrna: 1000 gr.
· Predal za odpadke: 40 pogač
· Poraba energije: 1400W,
· Vodna črpalka: 15 bar
· Teža: 23 kg

www.saecoprofessional.it/aulikaevo/en/aulika-evo-top.php

Podrobnosti

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

VrstaSamodejno
Vrsta namestitveStandardno
UporabaGospodinjski komercialni
Vrsta napajanjaMleta kava Kavna zrna
Vrsta pijačeEspresso Cappuccino Latte macchiato Vroča voda Caffe Latte Dvojni espresso Ristretto Ameriška kava
Število izdelanih izdelkov8
barvaantracitno siva

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

Izvedba1400 W
Pritisk15 barov
Kapaciteta rezervoarja za vodo1 l
Zmogljivost aparata za kavo1000 g
Prostornina rezervoarja za usedlino kave40

VELIKOSTI

Premer33,4 cm
Globina45,2 cm
Višina57,4 cm
Teža23 kg

Garancija: 12 mesecev