Opis

Slika***
Tehnologija:DLP
Velikost Zaslona:/
Projekcijska Razdalja:/
Format Slike:16:9
Tip Resolucije:Full HD
Prednastavljena Resolucija:1.920 x 1.080
Maksimalna Resolucija:/
Kontrast:50.000:1
Svetilnost:3.400 ANSI lumnov
Vir svetilnosti:/
Življenska Doba Žarnice:6.000 ur
Frekvenčno območje:/
Leča:/
Projekcijsko Razmerje:/
Short Throw:/
Zoom:da
Fokus:da
3D:da
***
Zvok***
Zvočnik:da
Izhodna Moč:10 W
/
Uporabnost/
Interaktivnost:/
Vgrajen predvajalnik:/
Velikost pomnilnika:/
***
Povezljivost***
HDMI:da
DVI:/
D-Sub (VGA):/
S Video:/
Komponentni (RCA):/
Kompozitni (CVBS):/
USB:da
LAN (RJ-45):/
RS-232C:/
Wi-Fi:opcija
Bluetooth:/
Čitalec kartic:/
Audio Vhod:/
Audio Izhod:da
***
Funkcije***
Meni OSD:da
PIP:/
Avto izklop:da
Laser Pointer:/
***
Splošni Podatki***
Poraba:295 W
Hrup Ventilatorja:27 dB
Dimenzije:316 x 244 x 108 mm
Teža:2.87 kg
Garancija projektor:24 mesecev
Garancija žarnica:/
Barva:bela
***
Ostalo***
Daljinski Upravljalec:da
Torba:/
Kensington Lock:da
Posebnosti:/
Ostalo:/

 

OPTOMA HD29H

Igre, šport in filmi na velikem zaslonu
Začutite akcijo z HD29H. Doživite vsak trenutek na velikem zaslonu za potopno igranje in šport v živo s posebnim namenom igranju in športnemu načinu.
Priročen in enostaven za postavitev tega kompaktnega projektorja visoke svetlosti je idealen za dobro osvetljena okolja, tako da lahko ljubitelji športa uživajo v akciji v živo z družino ali prijatelji s prižganimi lučmi. Z ločljivo HDR in neverjetno barvno tehnologijo ponuja natančno resnično resnično barvno reprodukcijo za ljubitelje filmov. Prav tako podpira 1080p 120Hz za nizko vhodno zakasnitev 8,4 ms – kot nalašč za igre, ki se zanašajo na hitre reakcije.
Vgrajeni zvočnik ponuja močan zvok in dva vhoda HDMI omogočata povezavo z več napravami, kot so sprejemniki, igralne konzole in ključi HDMI. Težji od 2,5 kg ga lahko odpeljete do prijateljeve hiše z izbirno torbo za športne prireditve, filmsko noč ali maraton igre, kjer koli z ravno površino.

Luči pri gledanju
Ta vsestranski projektor za domačo zabavo združuje visoko svetlost in žive barve za živahne, resnične življenjske slike v dobro osvetljenih okoljih – idealno za gledanje TV oddaj, športa in filmov ali igranje z družino ali prijatelji kadarkoli v dnevu.

Full HD 1080p
Ločljivost 1080p omogoča ostre in natančne slike iz HD vsebine brez zmanjšanja obsega ali stiskanja; kot nalašč za gledanje filmov Blu-ray, oddajanje HD in predvajanje video iger.

Združljiv s HDR
Optoma HDR združljivi projektorji so sposobni sprejemati in prikazati metapodatke HDR, zato lahko vidite veliko več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in življenjski, dodatni detajli pa ustvarjajo večji občutek globine. Kot bi gledali skozi okno.

Neverjetne barve
Oglejte si svoje filme, TV oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljive zmogljivosti, primerne za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji so sposobni reproducirati barvno paleto Rec.709, mednarodni standard HDTV, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv natanko tako, kot je načrtoval režiser. Ali bolj nasičene barve za luknjasto podobo, ki je odlična za igranje in animirane filme.

Dinamična črna tehnologija
Ta funkcija daje vaši sliki večjo globino z gladkim prilagajanjem izhodne sijalke na podlagi podatkov o svetlosti vsakega okvirja; da ustvarite osupljivo visoko kontrastno razmerje. Svetli prizori so videti jasni in jasni, medtem ko temni prizori ostajajo podrobni z globokimi črnci in izjemnimi podrobnostmi o svetlobi in senci.

Full 3D
Projektorji Optoma lahko prikažejo resnično 3D vsebino iz skoraj katerega koli 3D vira, vključno s predvajalniki 3D Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami najnovejše generacije.

Dvojni vhodi HDMI
Igrajte igre, pretakajte videoposnetke in delite fotografije na velikem zaslonu v udobju svojega doma. Z dvojnimi vhodi HDMI se lahko z enim kablom enostavno povežete s svojo igralno konzolo, set-top box, prenosnim računalnikom, računalnikom, predvajalnikom Blu-ray ali medijskim strežnikom. Lahko ga celo spremenite v pametni projektor, tako da priključite ključ HDMI, kot je Google Chromecast ™, Amazon Fire TV, Apple TV ™ ali Roku®.

Izboljšano igranje iger
Izboljšana igra na srečo optimizira vaš projektor z zmanjšanjem vhodnega zaostajanja na 8,40 ms za čas strele.

Igralni način
Igralni način optimizira vaš projektor za največji kontrast in žive barve, da zajame vsako podrobnost – tako vam ostane čas, da se osredotočite na zmago.

Vgrajeni zvočnik
Izpolnite izkušnjo domače zabave s priročnim zmogljivim vgrajenim zvočnikom za izjemno kakovost zvoka in enostavno nastavitev brez potrebe po dragih zunanjih zvočnikih.

24p
Večina filmov se snema s hitrostjo 24 sličic na sekundo (fps). Za ohranitev čistosti originalne slike lahko projektorji Optoma sprejmejo vire visoke ločljivosti pri 24 sličicah na sekundo za prikaz filmov točno tako, kot je načrtoval režiser.

Način ISF
Ta funkcija vam omogoča, da shranite nastavitve dnevnega in nočnega načina kalibriranja za najvišjo možno izkušnjo gledanja.

USB-napajanje
Uporabite vrata USB-A za napajanje vezja HDMI, kot je Google Chromecast.

Samodejni izklop
Obstajajo primeri, ko projektor ne deluje, ko ga ne uporabljate. Da bi prihranili energijo, se funkcija “samodejno izklopi” po določenem času samodejno izklopi projektor, če ga ne uporabljate

Hitro nadaljevanje
Ta funkcija omogoča, da se projektor takoj vklopi, če je slučajno izklopljen

Brezžična povezljivost
Pretočite polno vsebino 1080p in 3D iz predvajalnika Blu-ray, sprejemnika, igralne konzole ali AV sprejemnika v brezžični projektor; odpravljanje težav in dodatnih stroškov namestitve dolgih kablov s pomočjo WHD200 (prodaja se posebej).

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.optoma.co.uk/product-details/hd29h